HREDS upeaan voittoon – ratkaisevasta kartasta jännitysnäytelmä

hreds

Suomalaisjoukkue hREDS nappasi upean voiton, kun se kaatoi Galaxy Racersin Malta Vibes Knockout Series 2 -turnauksessa.

Suomalainen hREDS aloitti Malta Vibes Knockout Seriesin mahtavalla voitolla, kun se kaatoi länsinaapurista tulevan Galaxy Racersin. Otteluun lähdettäessä vastustaja oli järisyttävä ennakkosuosikki, sillä joukkue on maailmanlistalla lähes 100 sijaa korkeammalla.

Matsi alkoi Overpassilla, joka oli suomalaisten valinta. Galaxy Racers näytti kuitenkin heti ensimmäisessä osiossa xartElle ja kumppaneille kaapin paikan, kun se puolusti taululle lukemat 12-3. HREDSin orastava comeback jäi lopulta vajaaksi ja lopputulos avauskartasta vastustajalla 16-11.

Toisena päästiin näkemään ruotsalaisjoukkueen valitsemaa Infernoa, jossa tahti oli alusta alkaen täysin erilainen. Galaxy Racers oli hätää kärsimässä, kun hREDS nakutteli itsensä helppoon 16-7-voittoon.

HREDS lähellä sulamista

Toisessa kartassa löytynyt vire jatkui myös ratkaisevaan karttaan, sillä Dust2 oli parhaimmillaan suomalaisjoukkueelle peräti 11-0. Länsinaapuri ei kuitenkaan luovuttanut, vaan taisteli kynsin ja hampain voitosta. Todelliseksi jännitysnäytelmäksi äitynyt pöly meni lähes viimeisille kierroksille asti, kunnes hREDS sai puristettua voiton numeroin 16-13.

Voiton myötä suomalaisjoukkue nähdään toisella kierroksella, jossa vastaan asettuu kazakstanilainen Unique. Ottelun ajankohta ei ole vielä selvillä, mutta tarkemmat tiedot matsista sekä linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät CS:GO-ottelukalenterista, kun ne julkaistaan.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,

NordVPN 600x200