Video: Huhtikuun huikeimmat frägit – suomalaistähti allu mukana

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

Huhtikuussa nähtiin useita todella upeita suorituksia, joista yhden tarjosi suomalainen AWP-tähti Aleksi ”allu” Jalli.

HLTV.org on jälleen julkaissut edellisen kuukauden kymmenen parasta suoritusta, jotka tulevat tuttuun tapaan seuraavan kuukauden alussa. Tällä kertaa frägien osalta on erityisen upeaa se, että mukana on myös suomalasiväriä, kun Aleksi ”allu” Jalli pääsi AWP-suorituksellaan osaksi pätkää.

Allu saa seuraa useammasta huippupelaajasta, sillä videolta löytyy mm. tanskalaistähdet Casper ”⁠cadiaN⁠” Møller sekä Frederik ”acoR” Gyldstrand. Myös yksi lajin isoimmista legendoista ja allun entinen joukkuetoveri Patrik ”f0rest” Lindberg on mukana huikaisevalla videolla.

Erityisesti Møllerin suoritus muistetaan todella ikonisena pitkään, sillä kyseinen 1v4 ratkaisi ESL Pro Leaguen uskomattomalla tavalla Heroicille. Vaikka monet frägipätkätkistä ovat fantastisia, niin on silti täysin selvää, että keihäänkärkenä toimii tuo kyseinen suoritus, jolla voitto ratkaistiin.

Alla olevalta videolta pääset ihailemaan huhtikuun parhaita suorituksia. Vaikka ENCE on ollut viime aikoina hieman vaisu, niin kyllä suomalaisfanin mieltä silti lämmittää, että allu on mukana näissä karkeloissa. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös YouTubesta.


Pelaajat: ,,,
Ottelut: