Huikeaa ENCE! – Toinen peräkkäinen voitto suvereenin esityksen jälkeen

ENCE Pinnacle Cup suomalaisorganisaatio

ENCE jatkoi mahtavia otteitaan, kun se kaatoi Team Spiritin ESL Pro Leaguessa lukemin 2-0.

Yksi jättimäisistä turnauksista polkaistiin käyntiin muutama päivä sitten, kun ESL Pro League alkoi. ENCE aloitti oman taipaleensa tappiolla Vitalitylle, mutta toisessa ottelussa nähtiin jo paljon parempaa tekemistä, kun tanskalaisjätti Astralis sai kyytiä lukemin 2-0.

Tänään haaste oli jälleen uusi, kun tällä kertaa vastaan asettui maailmanlistan #12 majaileva Team Spirit. Karttoja matsiin pääsi ensin valitsemaan ENCE, joka otti itselleen tällä kertaa Nuken. CIS-vastustaja puolestaan nappasi Dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Mirage.

Ensimmäisenä karttana päästiin ihailemaan ydinjätemaata, jonka ENCE aloitti mallikkaasti. Hyökkäävällä puolella pelannut joukkue oli alusta alkaen hereillä ja nappasi vyölleen peräti kahdeksan T-puolen kierrosta. Hyvistä asemista puolustamaan päässyt jengi jatkoi toisessa osiossa siitä, mihin se ensimmäisessä jäi. Erityisesti doto oli mahtavalla pelipäällä, kun suomalaispelaaja nakutti 25 frägiä ja johdatti joukkueensa upeaan 16-11-voittoon.

ENCE täysin pitelemätön

Toiseen karttaan mentäessä haaste oli selvästi suurempi, sillä Team Spirit on ollut todella vahva Dust2:ssa. Servulla tämä ei kuitenkaan näkynyt, sillä kierros toisensa jälkeen ENCEltä nähtiin upeita pelityksiä, joka toi suomalaisorganisaation joukkueelle jättimäisen 11-4-osiovoiton.

Vastustaja ei kuitenkaan luovuttanut, vaan onnistui kairaamaan itselleen vielä pislakierroksen, joka antoi mahdollisuuden comebackiin. ENCE kuitenkin päätti, että tälle laitetaan heti loppu ja voitti seuraavan rundin forceoston. Tämän myötä CIS-joukkueen selkäranka katkesi lopullisesti ja kartta sinetöityi murskaavin lukemin 16-5.

ENCEn saldo lohkossa on tällä hetkellä 2-1 ja kaksi kovaa joukkuetta on jo kaatunut. Tällä hetkellä näyttää siis siltä, että tiimillä on todella hyvät mahdollisuudet mennä jatkoon. Seuraava ottelu on luvassa jo huomenna ja sen tarkempi ajankohta selviää myöhemmin. Linkin suomenkieliseen livestriimiin sekä tarkemmat tiedot matsista löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,