Huikeaa ENCE! – Joukkue aloitti ESL Pro Leaguen tärkeällä voitolla

ENCE

ENCE aloitti taipaleensa ESL Pro Leaguessa, kun ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui mousesports.

ENCE otti eilen jättimäisen voiton, kun se kaatoi huikeassa voittoputkessa olleen HAVUn todellisessa trilleriottelussa. Tänään haaste oli kuitenkin jälleen aivan uusi, kun uudella In-Game Leaderilla operoiva mousesports haastoi suomalaisjoukkueen EPL:n avauskohtaamisessa.

Ottelu alkoi ENCEn valitsemalla Trainilla, joka on totutusti ollut joukkueelle hyvä kartta. Tänäänkään ei muutosta tullut, vaan joukkueelta nähtiin hyvää CS:ää alusta alkaen. Vahva hyökkäävä osio toi suomalaisorganisaatiolle kahdeksan kiesiä, joka riitti tuomaan todella tärkeän 16-12-voiton ensimmäisestä mapista.

Toisena mappina päästiin katsomaan mousesportsin valitsemaa Vertigoa, jossa ENCE on nähty vain kerran aikaisemmin. Nopeasti kävi ilmi, että suomalaisedusteisella joukkueella ei vielä ole kartan kaikki salat hallussaan, kun mousesports tuhosi ENCEn nopealla ylijuoksulla lukemin 16-5.

ENCE vie voiton väkisin

Ottelun ratkaisevana mappina nähtiin Inferno, johon doto ja kumppanit tulivat todella hyvin mukaan. Pitkään näytti siltä, että joukkue karkaa ylivoimaiseen johtoon, kunnes mousesports löysi uuden vaihteen ja nappasi 9-3-tilanteessa elintärkeät kolme kierrosta ja kavensi ENCEn johdon vain kolmeen rundiin.

Spinx oli hyvällä pelipäällä

Toisessa osiossa mousesports näytti paljon paremmalta ja tuli hiljalleen lähemmäksi ja lähemmäksi suomalaisjoukkueen johtoa. ENCE ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan löysi kriittisellä hetkellä puolustuksensa kadonneen jyvän ja sai napattua itselleen kaksi ottelupistettä.

Ensimmäisellä ottelupisteellä ENCE ei onnistunut ratkaisemaan peliä itselleen, mutta ratkaiseva 30 kierros toi upean ja tärkeän voiton joukkueelle sekä kartasta että ottelusta. Pro Leaguen pelit jatkuvat jälleen huomenna, kun länsinaapurista tuleva NiP haastaa ENCEn. Ottelu alkaa kello 13:00 ja sitä voi seurata suomeksi Telia Esportsin Twitch-tililtä.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,