Huikeaa HAVU! – Suomalaisjoukkue varmisti paikkansa pääturnauksessa

HAVU

HAVU varmisti paikkansa Snow Sweet Snow 2 -turnaukseen, kun se kantoi länsinaapuri Lilmixin lukemin 2-0.

Suomalaisjoukkue HAVU jatkoi vahvoja otteitaan, kun se nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa Snow Sweet Snow 2 -turnauksen karsinnoissa. Tällä kertaa suomalaisten jyräämäksi jäi ruotsalaisjoukkue Lilmix.

Ottelu alkoi HAVUn valitsemalla Infernolla, jossa alku oli suomalaisten kannalta aivan mahtava. Parhaimmillaan tilanne oli peräti 10-0, mutta lumierää ei sentään tällä kertaa nähty. Lilmix onnistui lopulta raapimaan kasaan kuitenkin vain kahdeksan rundia, joka sinetöi loppulukemiksi ensimmäisestä mapista 16-8.

Toisena karttana nähtiin länsinaapurin valitsema Mirage, jossa sama meno jatkui. Puolia vaihdettaessa HAVU oli jälleen isossa 10-5-johdossa, joka antoi heille selvän etulyöntiaseman. Tällä kertaa Lilmix pystyi taistelemaan yhden kierroksen enemmän, mutta oli kuitenkin täysi vastaantulija, kun suomalaiset nakuttivat taululle numerot 16-9.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että HAVU on varmistanut paikkansa Snow Sweet Snow 2 -turnauksessa, joka alkaa heti maaliskuun alussa. Turnauksen palkintopotti on yhteensä 68 000 dollaria, josta voittaja nappaa itselleen mukavat 40 000. Yhteensä karkeloissa on mukana 20 joukkuetta.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,