Huikeaa OG! – Elintärkeä voitto varmisti paikan Majoreille

IEM Katowice cs_summit OG ESL Pro League

OG sai vielä yhden mahdollisuuden DreamHack Open Fall -turnauksessa, kun vastaan asettui pääosin ranskalaisista koostuva G2.

OG on ollut vaikeuksissa DreamHack Open Fallissa, sillä joukkue on voittanut pelaamistaan kolmesta ottelusta vain yhden. Hyvin menneen IEM New Yorkin vire ei ole pysynyt yllä, kun erityisesti ruotsalaisjoukkue fnatic on aiheuttanut harmaita hiuksia Aleksib:n jengille.

Tänään joukkue sai viimeisen mahdollisuuden pysyä turnauksessa mukana, kun alemman kaavion ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui kivenkova G2. Päivän vastustajakaan ei missään nimessä ole ollut parhaassa mahdollisessa vireessä, joten kaikki mahdollisuudet voittoon oli olemassa.

Mappeja päivän otteluun pääsi ensin valitsemaan Aleksib:n OG, joka päätti napata itselleen Miragen. G2 puolestaan päätyi ydinjätemaa Nukeen ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jengien väille jäi Inferno.

OG suvereeni mapissaan

Miragen Aleksib ja kumppanit aloittivat hyökkäävällä puolella, joka tarkoitti heti kärkeen suomalaispelaajan organisoimia nerokkaita hyökkäyksiä. Osio ei taaskaan jättänyt joukkuetta kylmäksi, vaan G2 oli hätää kärsimässä, kun OG rummutti hyökkäyksiin ja vei hyökkäävän osion lukemin 9-6.

CT-puolelle jengi sai tämän lisäksi parhaan mahdollisen startin, kun se onnistui ottamaan heti neljä ensimmäistä rundia ja meni jo 13-6-johtoon. Tästä G2 ei enää toipunut, vaan ISSAAn ja valden 22 frägin johdolla OG nappasi tärkeän voiton Miragesta vastustamattomasti 16-9.

valde vauhdissa

Todella tiukka toinen kartta

Nukessa G2 oli selvästi valmiimpi ja näytti heti, että joukkueella oli syynsä valita kyseinen mappi itselleen. Hyökkäävällä puolella aloittanut jengi oli alati vaarallinen läpi ensimmäisen osion ja onnistuikin viemään itsensä puolten vaihtoon 8-7-johdossa.

OG taisteli heti takaisin ja otti pislarundivoiton, joka antoi vielä toivoa joukkueelle. Tämän jälkeen alkoi jäätävä taistelu kohti osion loppua, kun joukkueet menivät aivan rinta rinnan koko kartan loppuun saakka. Tilanteessa 14-14 oli selvää, että vähintään 30 kierrosta tullaan näkemään, jotta toisen mapin voittaja selviää.

Toiseksi viimeinen kierros oli tärkeääkin tärkeämpi, sillä molemmat joukkueet olivat rahavaikeuksissa. OG onnistui Aleksib:n johdolla kampeamaan tästä kierroksesta voiton, joka tuhosi G2:n pankin ja suisti heidät voittotaistelusta. Elintärkeä voitto Aleksib:n joukkueelle tiukasta mapista lukemin 16-14 ja ottelusta 2-0.

Aleksib vireessä tärkeässä paikassa

Seuraavan matsin joukkue pelaa huomenna torstaina kello 21:00. Ottelussa vastaan asettuu tänään pelattavan FaZe – NiP ottelun voittaja, joten missään nimessä helppo kohtaaminen ei ole huomennakaan luvassa. Samalla tämä tarkoittaa sitä, että OG on varmistanut paikkansa seuraaville Majoreille, mikäli uusia karsintoja ei enää pelata!


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,