Huikeaa OG! – Matka jatkuu kohti miljoonaturnauksen finaalia

OG ISSAA

Flashpointin ottelut jatkuivat OG:n osalta vain noin 12 tunnin tauon jälkeen, kun joukkue kohtasi ruotsalaisjoukkue fnaticin.

OG joutui eilen hieman ikävään tilanteeseen, kun Flashpoint joutui siirtämään otteluiden alkamisajankohtia koronavirustartuntojen johdosta. Tämä johti lopulta siihen, että Aleksib:n johtaman joukkueen ottelu MIBRiä vastaan loppui myöhään aamuyöllä lähempänä neljää.

Flashpointin ilmoitus koronatartunnoista

Vaikka tauko oli lyhyt, oli joukkueen pakko olla valmiina jälleen pelaamaan, sillä panokset otteluun ruotsalaista fnaticia vastaan olivat massiiviset. Ottelun voittajalle oli nimittäin luvassa paikka jättiturnauksen finaaliin, jossa voittajalle on luvassa 500,000$ palkintopotti.

Mappeja tähän tärkeään otteluun pääsi ensin valitsemaan OG, joka päätyi tällä kertaa Mirageen. Ruotsalaisjoukkue puolestaan nappasi itselleen Overpassin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi joukkueiden välille jäi Inferno.

Vakuuttava comeback OG:lta

Fnatic sai todella vahvan alun Mirageen, kun joukkue takoi ensimmäisen kymmenen kierroksen aikana taululle lukemat 8-2. OG:lla oli selvästi myöhään menneen eilisillan jälkeen hieman käynnistysvaikeuksia, mutta pikkuhiljaa jengi sai juonen päästä kiinni. Osioita vaihdettaessa tilanne oli kaventunut jo numeroihin 9-6.

Toisella puoliskolla ruotsalaiset painoivat vielä lisää kaasua ja OG alkoi tosissaan olla hätää kärsimässä. Toista puoliskoa oli pelattu vain kuusi kierrosta, kun fnatic johti jo lukemin 13-8 ja alkoi vaikuttaa siltä, että ensimmäinen mappi menee vääjäämättä heille.

Aleksib sai kuitenkin ruoskittua joukkueensa aivan uuteen lentoon, kun lopuista kierroksista jengi hävisi enää vain yhden. Suomalaispelaaja oli itse tärkeä palanen huikeaa comebackia, joka vei OG:n 16-14-voittoon Miragesta ja ensimmäiseen kiinnitykseen matsivoitosta.

Aleksib:n clutch

Vahva vire jatkuu

Overpass ei ole missään nimessä OG:n pelatuin kartta, mutta ei myöskään heidän huonoin mappinsa. Aleksib oli selvästi tehnyt kotiläksynsä hyvin, sillä CT-puolella aloittanut jengi tuntui tietävän koko ajan, mitä fnatic aikoo tehdä. Tämä johti vahvaan ensimmäiseen osioon, joka päättyi peräti 11-4.

Fnatic hävisi vielä toisen puoliskon pislarundinkin, joka tuntui katkaisevan heidän selkärankansa lopullisesti. Ruotsalaisjoukkue ei enää saanut jalansijaa ottelussa, vaan OG naulasi loppulukemiksi 16-5, joka tarkoitti koko ottelusta 2-0-voittoa.

OG jatkaa tästä finaaliin, joka alkaa jo muutaman tunnin kuluttua. Matsi on merkitty alkavaksi kello 21:00 ja vastaan ottelussa asettuu Virtus.Pro. Aleksib:n johtama joukkue on näin ollen yhden matsivoiton päässä heidän isoimmasta voitostaan ikinä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,