Huippucasteri HenryG lopettaa uransa – valitteli huonoja sopimuksia

HenryG

Rakastettu huippucasteri HenryG ilmoitti lopettavansa pelien selostamisen ja ryhtyvänsä uusiin haasteisiin.

Henry ”HenryG” Greer on tullut tunnetuksi viimeisten vuosien aikana pelien analysoijana sekä castaajana. Mies on on ollut viimeisen kuuden vuoden aikana yli 150 turnauksessa mukana, joista kymmenen on ollut Majoreita.

HenryG loi rakastetun duon Matthew ”Sadokist” Trivetin kanssa ja he olivatkin yhdessä yksi suosituimmista kaksikoista CS-maailmassa. Viime aikoina Sadokist on keskittynyt pääosin autokilpailuihin, joten kaksikkoa ei ole nähty selostuskopissa yhdessä pitkään aikaan.

Viimeisin karkelo, jossa Greer on ollut mukana, oli Gamers Without Borders –hyväntekeväisyysturnaus toukokuussa. Turnauksessa nähtiin mukana myös suomalaisväriä, kun Aleksib:n johtama OG osallistui taisteluun voitosta.

Sopimukset kamalia HenryG:n mielestä

Haastattelussaan arvostetun reportterin dekayn kanssa HenryG valitteli sopimuksia, joita talentit (casterit, desk hostit, analyytikot) joutuvat allekirjoittamaan. Kenellekään ei suostuta tekemään pitkiä sopimuksia, vaan lähinnä koitetaan saada henkilöitä tekemään mahdollisimman halvalla.

Ote Greerin haastattelusta

Miehen mukaan turnausjärjestäjät saattavat ilmoittaa, että joku muu lupasi tehdä työn halvemmalla ja jättää näin epävarmuuden pilven työnsaannin ylle. Tämä tuo epävarmuutta ja luo pikemminkin tunnetta, että talentteja pidetään vain yleisinä hyödykkeinä.

Se mitä HenryG aikoo seuraavaksi tehdä, on vielä auki. Toivotaan, että huippucasteri jatkaa CS:n parissa, sillä hänellä on varmasti vielä annettavaa pelille. Tapahtui mitä tapahtui, niin miehen selostuksia jäädään kaipaamaan.

 


Pelaajat:
Joukkueet: