Tähtivalmentaja HUNDEN ei aio jatkaa Heroicissa – suuntana Astralis?

hunden CS:GO Heroic

Nicolai ”HUNDEN” Petersen on tanskalainen tähtivalmentaja, joka toimi ennen valmennusuraansa pelaajana.

Tanskalaisvalmentaja Nicolai ”HUNDEN” Petersen ilmoitti keskiviikkona, että hän ei aio jatkaa sopimustaan Heroicin kanssa. Samalla mies ilmoitti, että hän haluaa aloittaa uuden polun urallaan, kun sopimus tanskalaisjoukkueen kanssa tulee päätökseensä.

Ottajia tanskalaiselle tähtivalmentajalle varmasti riittää, sillä hän on yksi arvostetuimpia valmentajia pelikentillä. Miehen uraa varjosti toki valmentajien kielto, jonka hän sai käytettyään tunnettua valmentajien bugia, josta myös suomalainen Twista jäi kiinni.

Yksi valmentajan mahdollisista vaihtoehdoista on Astralis, sillä huhujen mukaan zonic on jättämässä joukkueen, kun hänen sopimuksensa päättyy vuoden 2021 lopulla. Yksi vahvimmista kandidaateista hänen tilalleen on juuri HUNDEN, jota arvostetaan Tanskassa paljon.

Astraliksen osalta mikään ei kuitenkaan ole vielä selvää, sillä huhuissa myös suurinta osaa jengin pelaajista oltiin viemässä muualle. Tämän jälkeen IGL:nä toimiva gla1ve kuitenkin katkaisi huhuilta siivet, kun tähtipelaaja solmi kolmen vuoden jatkosopimuksen tanskalaisjätin kanssa.

Jatkosopimus ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että joukkueeseen on todennäköisesti tulossa muutoksia. Tätä puoltaa myös se, että juuttijengi teki juuri sopimuksen nuoren AWP-lupauksen kanssa. Kävi miten kävi, niin toivottavaa olisi, että HUNDEN jatkaisi CS:GO:n parissa. Hänellä on annettavaan järisyttävä määrä taktista osaamista, jota olisi todella upeaa nähdä myös jatkossa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,