HUNDEN julkaisi todistusaineistoa – OG-pelaaja niko mukana todisteissa

HUNDEN astralis

Nicolai ”HUNDEN” Petersen on julkaissut todistusaineistoa väitteilleen, joiden mukaan pelaajat tiesivät hänen huijaamisesta.

Viime aikojen yksi kuumimmista perunoista on ollut tähtivalmentaja Nicolai ”HUNDEN” Petersen, joka sai kahden vuoden pelikiellon kerrottuaan Heroicin taktiikoihin liittyvää tietoa eteenpäin. Ennen tätä Petersen oli jo kärsinyt kahdeksan kuukauden pannan, kun hän jäi kiinni valmentajien bugin käyttämisestä.

Alun perin HUNDEN kertoi, että kukaan pelaajista ei tiennyt, että hän käytti kohuttua bugia. Uusimman kiellon jälkeen hän kuitenkin aloitti vastaiskun Heroicia vastaan ja ilmoitti, että todellisuudessa kaikki pelaajat tiesivät tästä.

Nyt valmentaja on julkaissut todistusaineistoa tukemaan tätä väitettä, joka voisi aiheuttaa kieltoja myös pelaajille. Erityisesti suomalaisfanien kannalta uutinen on mielenkiintoinen, sillä Aleksib:n OG:ta edustava niko on yksi aineistossa esiintyvistä pelaajista.

HUNDEN nimeää kaksi pelaajaa

Lokitiedostojen mukaan HUNDEN ja niko kävivät keskustelun, jossa pelaaja kertoo valmentajalle, että ”kaikki joukkueestamme tiesivät sen” ja jatkaa vielä, että ”ei ehkä ensimmäisellä kerralla, mutta sen jälkeen, kaikki tiesivät”.

Toinen tulilinjalle joutunut pelaaja oli TeSeS, joka todistusaineiston mukaan auttoi HUNDENia käyttämään tiettyä spottia Dust2:ssa Team Spiritiä vastaan. Valmentajan mukaan kyseiseen paikkaan ei voi päästä, jos siihen ei saa apua joltain pelaajalta. Tilanteen tapahtuessa servulla ei ollut muita kuin kyseinen kaksikko, joten kukaan muukaan ei olisi voinut auttaa häntä.

Todistusaineisto on toimitettu ESICille, joka tekee päätöksen siitä, aletaanko tilannetta tutkia tarkemmin. Jos pelaajia todetaan syylliseksi, on hyvin todennäköistä, että kyseisestä tilanteesta jaetaan kieltoja myös heille. Tämä voisi olla OG:lle ikävä tilanne, sillä niko on päässyt joukkueeseen hyvin sisälle ja oli juuri mukana voittamassa ESL Pro Leaguen B-lohkoa.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: