HUNDEN sai pitkän toimitsijakiellon – jakoi salaista tietoa kilpakumppanille

hunden CS:GO Heroic

Heroic-valmentaja HUNDEN joutui jälleen kerran ison kohun keskelle, kun mies siirrettiin syrjään organisaation toiminnasta juuri ennen IEM Colognen alkua.

Taustalta paljastui todella kovia syytöksiä, sillä Heroicin mukaan tähtivalmentaja oli jakanut luottamuksellista tietoa vastustajan joukkueelle.

Esportsin valvontaelin ESIC otti tapauksen tutkintaan ja nyt tuo on saatu päätökseen. ESIC totesi HUNDENin syyllistyneen sääntöjenvastaiseen toimintaan, jonka johdosta valmentaja määrättiin kahden vuoden mittaiseen toimitsijakieltoon.

Kielto koskee kaikkia suurten turnausjärjestäjien, kuten ESL:n, DreamHackin tai BLASTin järjestämiä tapahtumia. Näin ollen HUNDENin CS:GO-ura tuli käytännössä samalla päätökseen. Tämän tanskalainen myös itse ilmoitti välittömästi tuomion jälkeen.

Lisää ongelmia saattaa olla vielä tulossa, koska Heroic on haastanut entisen valmentajansa oikeuteen ja sen käsittely on Tanskassa vielä kesken.

HUNDEN ei ole suinkaan ensimmäistä kertaa kohun keskellä, vaan mies tuomittiin jo aikaisemmin toimitsijakieltoon valmentajabugin hyödyntämisestä.


Pelaajat:
Joukkueet: