ICE Challenge 2020 – OG vs MAD Lions puolivälierässä

hunden CS:GO Heroic

ICE Challenge 2020 -turnauksen puolivälierät käynnistyvät tiistaina kello 12:00 Suomen aikaa, kun OG ja MAD Lions kohtaavat. Ottelusta on odotettavissa erittäin tasainen vääntö kahden mastermindin välillä.

Kokenut kulttimaineestakin nauttiva taktiikkavelho Nicolai ”HUNDEN” Petersen on saanut MAD Lionsin nuoret tähdet uskomattoman hyvään vireeseen ja he ovatkin olleet kovassa nosteessa jo useamman kuukauden. Ensin joukkue pääsi karsinnoista helmikuun lopussa pelattavaan erittäin arvostettuun IEM Katowice -turnaukseen, jonka jälkeen he pelasivat kelpo turnauksen Leipzigissä ja nyt he taistelevat tosissaan sijoituksesta neljän parhaan joukkoon.

OG:lla ja erityisesti Aleksib:llä onkin iso tehtävä, kun he yrittävät keksiä keinot pysäyttää MAD Lions. OG:n otteet ovat parantuneet selvästi peli peliltä, mutta edelleen suhteellisen uudelle kokoonpanolle sattuu paljon helppoja virheitä. Tähän varmasti vaikuttaa myös se, että joukkueen jäsenet eivät ole aikaisemmissa tiimeissään kommunikoineet englanniksi vaan äidinkielellään.

Ottelusta on odotettavissa erittäin tasaväkinen, eikä olisi ihme, jos matsissa pelattaisiin kaikki kolme karttaa. Lähtökohtaisesti MAD Lionsilla on etulyöntiasema mappeja valittaessa, sillä OG:lta odotetaan de_vertigon osalta instant bannia, joka asettaa Petersenin joukkueen askeleen edelle mappivetoa miettiessä. Ei kuitenkaan pidä unohdaa, että myös OG voi vetää kanin hatustaan Aleksib:n tavaramerkkitakulla ”Piti mennä B:lle, mutta mentiikin A:lle”.

Lisäjännitystä otteluun saat tsekkaamalla Coolbetin eSports-vedonlyöntikohteet. Mikäli sinulla ei vielä ole pelitiliä Coolbetille, niin se onnistuu tämän linkin kautta tai vaihtoehtoisesti alapuolella olevasta painikkeesta klikkaamalla.

Coolbetilla uudet asiakkaat saavat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa pelirahaa. Tarjouksesta pääset lukemaan lisää alapuolen painikkeesta. Onnea vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

ICE Challenge 2020 – Puolivälierät

4.2.2020 klo 12:00 OG (Aleksi ”Aleksib” Virolainen) vs MAD Lions

4.2.2020 klo 16:00 Virtus Pro vs GODSENT (Jesse ”zehN” Linjala)

ICE Challenge 2020 –  Välierät

5.2.2020 klo 12:00 mousesports – OG/MAD Lions voittaja

5.2.2020 klo 16:00 Natus Vincere – Virtus.Pro/GODSENT voittaja

 

Katso myös: Jose Mourinholta koomista vouhottamista – täysi tunneskaala läpi sekunneissa


Pelaajat: ,
Joukkueet: