IEM Beijing-Haidian -turnauksen kaaviot julkistettiin – ENCE joutuu kivikovaan seuraan

GORILLAZ sergej SuNnyn sunny ENCEn GODSENT ENCE IEM Beijing DreamHack Masters Winter FPX GORILLAZ

IEM Beijing-Haidian on seuraava kovan luokan CS:GO-turnaus, jossa nähdään mukana koko Euroopan kerma. Myös ENCE ja OG ovat tositoimissa.

Kaaviot turnaukseen julkistettiin tiistaina ja suurin jännitys kohdistui siihen, että ovatko ENCE ja Aleksib:n OG samassa lohkossa.

Suomalaisittain tulos oli lopulta suuri pettymys, sillä joukkueet sijoiteltiin eri kaavioihin.

ENCEn kannalta arvonta oli karu, sillä suomalaisjoukkue pelaa B-lohkossa, joka on ennakkoon asteen verran kovempi. ENCEn tilannetta ei helpota se, että joukkueesta puuttuu edelleen viides pelaaja Aerial sairausloman myötä.

Eikä lohkon kovuuskaan vielä, vaan suomalaiset joutuvat myös lohkon sisällä äärimmäisen kovaan kaavioon. Ensimmäisenä vastustajana on Astralis. Mikäli tuloksena on tappio, niin turnaus on jo katkolla BIG-mousesports-ottelun häviäjää vastaan. Näin ollen varmaa on se, että pudotuspeleihin pääsy vaatisi kahdesta äärimmäisen kovasta joukkueesta voitot ja nykyvireellä se on lähes mahdottomuus.

Sen sijaan OG on astetta paremmassa asemassa, sillä ensimmäisenä vastaan asettuu FaZe Clan, joka menetti juuri joukkueensa suurimman tähden NiKon G2 Esportsin riveihin.

Toinen ottelupari samassa kaaviossa on Vitality-Spirit. Näin ollen OG:n pudotuspeleihin pääsy vaatisi kahta voittoa, jota voidaan pitää vähintäänkin todennäköisenä.

6.11. klo 19:30 FaZe Clan – OG

13.11. klo 16:00 Astralis – ENCE


Joukkueet: ,