IEM Cologne huipentuu – pudotuspelien aikataulu, ohjelma ja ENCE

ence esl

Kölnin huipputurnaus lähenee loppuuaan, kun enää pudotuspelit ovat jäljellä. Suomalaisedustuksesta Counter-Striken katedraalissa vastaa ENCE.

IEM Colognen himoittu pokaali jaetaan viimeistä kertaa CS:GO:n historiassa, kun kuusi parasta joukkuetta on enää jäljellä. Ensi vuonna Counter-Striken katedraalissa pelataan pelin uutta versiota, kun CS2:n julkaisu lähestyy lähestymistään.

Suomalaisorganisaatio ENCE on ainoa suomalaisedusteinen joukkue pudotuspeleissä, kun joukkue selvitti tiensä upeasti suoraan välieriin. Aleksib:n NAVI sekä Jimpphat:n MOUZ tippuivat molemmat lohkovaiheessa, kun tanskalaisjätti Astralis lähetti joukkueet kotimatkalle.

Perjantaina 4.8. pelattava pudotuspelien ensimmäinen kierros tarjoaa jo maukkaita kohtaamisia, kun ensimmäisessä ottelussa (16:30) Ax1Lella vahvistunut Cloud9 haastaa Vitalityn. Toisessa matsissa (20:00) puolestaan tanskalaisjätit kohtaavat, kun Heroic ja Astralis taistelevat paremmuudestaan.

Lauantaina mukaan peleihin liittyy ENCE ja G2, jotka varmistivat paikkansa suoraan välieriin. ENCEn vastustaja tulee otteluparista Vitality – Cloud9 ja G2:n haastaja puolestaan tulee parista Astralis – Heroic. Turnaus huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin (17:00), jossa välierien voittajat kohtaavat.

ENCE aloittaa pudotuspelinsä lauantaina

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Joukkueet:
Ottelut: