IEM Katowice 2020 – Pudotuspelit alkavat perjantaina!

Puolan Katowicessa pelattavan CS:GO -turnauksen pudotuspelivaihe käynnistyy perjantaina. Maailmalla jylläävän koronaviruksen vuoksi tänä vuonna Spodek-areenan lehtereillä ei yleisöä nähdä.

IEM Katowice on edennyt pudotuspelivaiheeseen asti ja jännittävien vaiheiden jälkeen tiensä sinne aurasivat Team Liquid, Natus Vincere, Fnatic, 100 Thieves, Astralis ja G2 Esports. Näistä kaksi viimeisenä mainittua oli alkusarjassa täysin pysäyttämättömiä (3W-0L) ja sillä he pääsevätkin aloittamaan pudotuspelinsä suoraan välierävaiheesta.

Katowicen turnaus on yksi arvostetuimmista, joten pudotuspelit tulevat olemaan täydellä varmuudella aivan timanttista jyystöä ja panokset ovat varmasti jokaisella tapissa. Pienoisena yllättäjänä pudotuspeleille tulleen 100 Thievesin nälkä ei varmasti hyytynyt mousesportsin päänahkaan, joten Fnaticilla on varmasti luvassa täysi työpäivä heidän kanssaan. Liquidilla ja NaVillakin on varmasti paljon hampaan kolossa viime vuoden jymy-yllätäjä ENCE eSportsia vastaan otettujen tappioiden jälkeen.

IEM Katowice – Spodek ilman yleisöä

Maailmalla jylläävän koronavirus epidemian vuoksi järjestäjät päätyivät lopulta voimakeinoihin estääkseen taudin leviämisen tapahtumassa ja näin ollen Spodek areenalla ei tänä vuonna nähdä lainkaan yleisöä.

Tämä on tietysti niin järjestäjälle, sponsoreille, kun myös pelaajille erittäin suuri pettymys. Tunnelma oli edellisvuoden turnauksessa käsinkosketeltava ja pienen maistiaisen saat alla olevan videon välityksellä!

Tunnelmia viime vuoden turnauksesta

 

IEM Katowice 2020 – Tiedossa olevat pudotuspelit

Puolivälierä

28.2. klo 16:00 – Fnatic vs 100 Thieves
28.2. klo 19:55 – Team Liquid vs Natus Vincere

Välierä

29.2. klo 16:00 – G2 Esports vs Ei tiedossa
29.2. klo 19:55 – Astralis vs Ei tiedossa

Finaali

1.3. klo 18:00 – Ei tiedossa vs Ei tiedossa

IEM Katowice 2020 – Ilmainen Live Stream

Ottelulähetykset suoratoistopalvelu Twitchin välityksellä. Striimeihin pääsen oheisten buttoneiden kautta!

Lue myös: IEM Katowice 2020 – Legendaarinen huipputurnaus alkamassa


Joukkueet: ,,,,,
Ottelut: