IEM Katowice 2020 – Alkutahdit annettu, viekö Astralis taas potin?

Vitality

Puolan Katowicessa järjestettävän IEM Katowice 2020 -turnauksen ensimmäiset päivät ovat takana. Suurilta yllätyksiltä ollaan toistaiseksi vältytty ja muuan tanskalaisjätti näyttää olevan oikein hyvällä pelipäällä.

Turnauksen avauspäivinä pelattiin lohkojen avausmatsit, jotka päättyivät odotusten mukaisesti. A-lohkon voittajina selvisivät Astralis, Vitality, Natus Vincere ja Fnatic. B-lohkon puolelta vastaavan suoritukseen venyi mousesports, G2 Esports, Team Liquid ja Evil Geniuses. Näin ollen edes MAD Lions ei pystynyt järjestämään yllätystä EG:tä vastaan, vaan joutuu nyt hakemaan nöyrästi vauhtia Lower Bracket -ottelusta Virtus.pro:n kanssa.

A-lohkon osalta on ehditty pelaamaan jo voittajien väliset kamppailut. Astralis kohtasi omassa ottelussaan Team Vitalityn ja NaVi sai vastaansa Fnaticin. Astralis vei matsinsa selvin numeroin 2-0 ja Fnatic omansa 2-1. Seuraavana JW:n ruotsalaislegioona pääsee kohtaamaan tähtisikermällä hehkuvan Astraliksen.

B-lohkossa voittajien mittelöihin osallistuvat parivaljakot ovat mousesports vs G2 Esports ja Team Liquid vs Evil Geniuses. Erittäin mielenkiintoisia otteluita siis luvassa ja eikä sovi unohtaa minkälaiset panokset myös tänään pelattavissa Lower Bracket -otteluissa on. Katso tarkemmat aikataulut alta!

IEM Katowice 2020 – Tiedossa olevat matsit

A-lohko – Lower Bracket

26.2. klo 16:30 – Natus Vincere vs Ninjas in Pyjamas
26.2. klo 20:00 – Team Vitality vs FaZe Clan

B-lohko – Lower Bracket

26.2. klo 13:00 – TYLOO vs 100 Thieves
26.2. klo 13:00 – Virtus.pro vs MAD Lions

B-lohko – Upper Bracket

26.2. klo 16:30 – mousesports vs G2 Esports
26.2. klo 20:00 – Team Liquid vs Evil Geniuses

IEM Katowice 2020 – Mistä katsoa ottelut?

Kaikki ottelut on katsottavissa Twitchin välityksellä, usealla eri kielellä. Tapahtuman viralliset streamit on englanninkielisiä ja niitä on kaksi kappaletta. Alkusarjassa otteluita pelataan samanaikaisesti, joten kannattaa tsekata molemmat streamit tietääksesi kummasta haluamasi ottelu näytetään!

Katso myös: IEM Katowice 2020 – Legendaarinen huipputurnaus alkamassa


Joukkueet: ,,,,,,
Ottelut: