IEM Katowicen joukkueet selville – ENCE ja NiP mukana

aleksib Majoreiden hampus IEM

IEM Katowice 2023 -turnauksen joukkueet ovat selvillä. Miljoonan dollarin huipputurnaus pelataan tammi-helmikuun taitteessa.

Katowicen jättiturnaus on joka vuosi yksi odotetuimmista, sillä sitä arvostetaan CS-piireissä todella paljon. Puolassa pelattavat miljoonan dollarin karkelot vilisevät maailman kärkijoukkueita, joista jokainen haluaa napata himoitun pokaalin.

IEM Katowice on myös toiminut muutamaan otteeseen Major-turnauksena, vaikka se ei sitä viime vuosina enää ole ollutkaan. Silti se on pitänyt asemansa arvostettuna turnauksena läpi vuosien.

Tälläkin kertaa Puolassa nähdään jättimäinen määrä ykköskorin joukkueita, kun Astralis on käytännössä ainoa ison profiilin tiimi, joka ei ole mukana. Tähän osasyynä on se, että Kristian ”k0nfig” Wienecken potkuista aiheutunut rosterimuutos rokotti ranking-pisteitä. Lisäksi joukkue on ollut loppuvuodesta melko toimeton, joten pisteitä ei ole kertynyt juurikaan lisää.

Suomalaisittain joukkuelistaus oli myös mukavaa katsottavaa, sillä Aleksib:n NiP sekä suomalairorganisaatio ENCE nähdään askissa. Molemmat näistä aloittavat taipaleensa Play-In-vaiheesta, josta kahdeksan parasta etenee pääturnaukseen.

IEM Katowicen kutsujoukkueet

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukkueet: ,
Ottelut:

NordVPN 600x200