IEM Katowice tarjosi jättiyllätyksen – mongolialaistiimi laittoi Cloud9:n kotimatkalle

IHC

IEM Katowice on mennyt suunnilleen odotusten mukaan, sillä kovat ovat olleet kovia. Sunnuntaina tärähti kuitenkin sitten melkoinen paukku.

Maailmanlistalla vasta sijalla 36 oleva IHC teki jo Play-In-vaiheessa uskomattoman paukun, kun se pudotti brasialialaisen FURIAn ulos turnauksesta. Pääsarjassa pelit käynnistyivät tappiolla Liquidille, joten matka kävi alempaan kaavioon, jossa vastaan asettui sunnuntaina Cloud9.

Cloud9 lähti selvänä ennakkosuosikkina otteluun, sillä onhan tiimi ollut jo vuosia aivan maailman terävintä kärkeä.

IHC tuli kuitenkin taistoon ennakkoluulottomasti ja se palkittiin heti avauskartassa, kun tiimi onnistui viemään Infernon nimiinsä numeroin 16-14. Toisena karttana pelattiin puolestaan Cloud9:n valitsema Mirage.

Tasaisissa merkeissä mentiin toistakin karttaa, mutta hienoinen etu ensimmäisen puoliskon jälkeen oli Cloud9:lla, joka vei T-puolella kierrokset nimiinsä 8-7. Mongolialaistiimi laittoi kuitenkin lisää kaasua ja kudit alkoivat napsumaan entistä paremmin kohteeseensa.

Lopulta shokkitulos sai viimeisen sinetin, kun IHC vei Miragenkin nimiinsä. Kyseessä on ehdottomasti turnauksen suurin yllätys.

IHC:n haasteet vaan kasvavat seuraavassa ottelussa, sillä vastaan tulee FaZe Clan, joka hävisi sunnuntaina ylemmässä kaaviossa G2:lle puhtaasti 2-0.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,