IEM Sydney 2023 – avausottelut, kaavio, NAVI, ENCE ja MOUZ

NAVI aleksib BLAST ence ESL Pro League

IEM Sydney 2023 -turnaus on ensimmäinen iso LAN-tapahtuma, jossa pelataan CS2-versiota. Suomalaisedustuksesta Australiassa vastaa NAVI, ENCE ja MOUZ.

CS-palaa pitkän tauon jälkeen Australiaan, sillä viimeisin Sydneyn huipputurnaus nähtiin vuonna 2019. Silloin voittajaksi selviytyi Team Liquid, joka kaatoi fnaticin paras viidestä -muodossa pelatussa finaalissa lukemin 3-2.

Tällä kertaa Liquid ei ole edes mukana, mutta NAVI, ENCE ja MOUZ puolestaan nähdään karkeloissa. Kaikilla kolmella on takanaan loistava ESL Pro League, mutta sillä ei hirveästi tässä yhteydessä ole merkitystä, sillä Sydneyssä pelataan pelin uutta CS2-versiota.

Aleksib:n johtaman NAVIn ensimmäisenä vastustaja on Apeks ja ENCE puolestaan kohtaa avausottelussaan Lynn Visionin. MOUZ:n ensimmäinen kohtaaminen on aussijoukkue Vertexiä vastaan. Kaikki kolme ovat ehdottomia ennakkosuosikkeja otteluihinsa, mutta uuden pelin konkelot voi kääntää asetelmat päälaelleen.

Turnausmuotona toimii double-elimination, joten ensimmäisestä tappiosta ei joudu vielä kotimatkalle. Avausottelut kuitenkin pelataan Bo1-muodossa, mikä suosii yleensä altavastaajia. Tämän myötä on hyvinkin mahdollista, että heti avauskierroksella nähdään isoja yllätyksiä.

NAVI ja ENCE taistelevat voitosta Australiassa

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

NAVIn ja ENCEn otteluiden aikataulut, livestriimit sekä tulokset löydät painamalla tästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut: