Video: IEM Beijing-Haidian on tarjonnut parastaan – s1mple, k0nfig ja KRIMZ esittivät huikeaa yksilötaitoa

IEM

IEM Beijing-Haidian on ollut käynnissä vasta muutaman päivän, mutta on tarjonnut jo nyt aivan uskomattomia yksilösuorituksia.

IEM keräsi kokoon käytännössä kaikki Euroopan parhaat joukkueet Beijing-Haidianiin, joka alkoi muutama päivä sitten. Suomalaisittain askissa on nähty jo Aleksib:n johtama OG, joka kärsi tiukan tappion avausmatsissaan.

Suomalaisten osalta turnauksessa nähdään myös ENCE, joka pelaa uuden pelaajansa doton sekä valmentajansa sAwin kanssa ensimmäistä kertaa. Miehet saapuivat joukkueeseen HAVUsta ja ovat varmasti nälkäisiä. ENCE nähdään ensimmäistä kertaa askissa perjantaina kello 16:00, kun vastaan asettuu tanskalaisjätti Astralis.

Vaikka IEM Beijing-Haidianissa on pelattu vasta kuusi matsia, on turnauksesta tullut jo iso määrä huikeita klippejä. Ensimmäisen niistä tarjosi Natus Vinceren supertähti s1mple, joka vei aivan käsittämättömän 1v3-tilanteen p250-pistoolillaan. Videon lopulla kuullaan myös Alex ”Machine” Richardsonin euforinen kiljahdus, kun viimeinen hedy kolahtaa kohdilleen.

s1mplen maaginen 1v3

IEM pistää parastaan

Toinen tilanne nähtiin puolestaan Complexityä edustavan k0nfigin ja fnaticia edustavan KRIMZin toimesta. Käsittämättömän tilanteesta tekee se, että Complexity-pelaaja holdaa A-siteä Infernossa upeasti neljällä frägillään, kunnes KRIMZ tulee ja vie tämän samaisen rundin vielä joukkueelleen.

Kaiken kruunaa se, että tässä kohtaa on menossa jatkoajan ratkaiseva rundi, jonka hävitessään fnatic tulisi häviämään avausottelunsa IEM Beijing-Haidianissa. Voidaan siis todeta, että legendaarinen KRIMZ näyttää jälleen, miksi hän on yksi parhaista ikinä.

k0nfig & KRIMZ tulessa


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,