Ihanaa HAVU! – Suomalaisjoukkue Snow Sweet Snow -turnauksen finaaliin

HAVU ENCE Flashpoint

HAVU jatkoi fantastisia otteitaan, kun se kaatoi Winstriken ja eteni Snow Sweet Snow -turnauksen finaaliin.

HAVU jatkaa aivan uskomattomassa vireessä, kun joukkue kaatoi tällä kertaa Winstriken lukemin 2-1. Voiton avulla jengi varmisti paikkansa myös Snow Sweet Snow Cupin finaaliin, joka pelataan vielä tänä iltana.

Ottelu alkoi HAVUn valitsemalla Trainilla, jonka suomalaiset aloittivat hyökkäävällä puolella. Venäläisten vahva puolustus toi kuitenkin heille vankan 10-5-johtoaseman, kun erityisesti AWP-pelaaja El1an oli vahvassa vireessä. Toisessa osiossa ei tapahtunut enää ihmeitä, vaan Winstrike nappasi ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan lukemin 16-12.

ZOREE vie 1v2

Toisena mappina päästiin puolestaan Miragen syövereihin, joka oli venäläisvastustajan valitsema. Tässä kartassa servulla ei kuitenkaan nähty kuin HAVU, kun joukkue ylijuoksi vihut mainiolla pelillä. ZOREEn 21 frägiä toi jengille maukkaan 16-4-voiton ja ratkaisu siirrettiin pölyyn.

Jännittävä kolmas kartta

HAVUn kannalta Dust2 alkoi todella kehnosti, kun itänaapuri oli alussa selvästi etevämpi ja hyökkäsi parhaimmillaan jo 7-1-johtoon. Suomalaiset kuitenkin sisuuntuivat osion loppua kohden ja sai raavittua kasaan kuusi kierrosta, joka antoi mahdollisuuden taistella edelleen voitosta.

Toisen osion alussa joukkueet vaihtoivat kierroksia, kun molemmat onnistuivat viemään forceostoja nimiinsä. Tämä tuhosi CT-puolen pankin ja HAVU pääsi ottelun ratkaisevilla hetkillä kuskin paikalle. XseveNin 31 frägin johdolla suomalaisjoukkue oli lopulta aivan pysäyttämätön ja otti todella tyylikkään 16-11-voiton.

Tämän johdosta HAVU varmisti myös paikkansa Snow Sweet Snow -turnauksen finaalissa, jossa jaossa on 44 000$. Finaali pelataan vielä tänä iltana ja siinä vastaan asettuu puolalainen AGO. Ottelu on merkitty alkavaksi 19:45 ja sitä voi seurata suomeksi pelaajatcomin Twitch-tililtä.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,