Imperial perui harjoitusleirinsä Euroopassa – kahdella pelaajalla koronavirus

Imperial

Brassijoukkue Imperial oli päättänyt järjestää harjoitusleirin Euroopassa, kunnes kaksi sen pelaajaa saivat positiivisen testituloksen koronaviruksen osalta.

Brasilialaisjoukkue Imperialin oli tarkoitus tulla Serbian Belgradiin viettämään harjoitusleiriä kahden viikon ajaksi. Joukkueen ajatuksena oli saada kovempitasoisia vastustajia ennen viimeistä RMR-turnausta, joka ratkaisee viimeiset paikat Riossa pelattaville Majoreille.

Imperial kertoi, että positiivisen testituloksen antaneet pelaajat olivat kokeneet Lincoln ”fnx” Lau ja Lucas ”Lucas1” Teles, jotka liittyivät joukkueeseen vain vähän aikaa sitten. Organisaatio kertoi lausunnossaan, että pelaajat ovat oireettomia ja voivat hyvin, joka on tietysti hyvä uutinen.

Joukkue ei ehkä ole tunneuin maailmalla, mutta rosterimuutoksen jälkeen se on kuitenkin todella iso haastaja Brasilian scenessä. Uudet pelaajat fnx ja Lucas1 ovat tunnettuja ja kovia nimiä, jotka ovat molemmat edustaneet huippujoukkueita urallaan.

Koska joukkue on ollut tällä kokoonpanolla yhdessä vasta niin vähän aikaa, tekee se takaiskusta vielä kovemman. Pelaajien ja muiden turvallisuus on kuitenkin ensisijainen tärkeä asia ja tätä myös organisaatio painotti ilmoittaessaan päätöksestään jättää harjoitusleiri väliin.

Huomasitko?: Herkullinen kohtaaminen tulossa! OG ja ENCE kohtaavat ESL Pro Leaguessa


Joukkueet:

NordVPN 600x200