Turkkilainen supertiimi vahvistui – OG:sta tuttu ISSAA viides palanen

OG ISSAA

Turkkilainen supertiimi toi mukanaan yhden yllätyksen, kun rosteriin tuli mukaan OG:sta tuttu Issa ”ISSAA” Murad.

Uusi pelaajaomisteinen organisaatio Eternal Fire julkaistiin ja samalla julkaistiin joukkueen kokoonpano, joka koostuu pääosin niistä pelaajista, joita huhuttiin turkkilaisten ”dream teamiin”. Supertiimi toi kuitenkin mukanaan yhden ison yllätyksen, kun GORILLAZin jättänyt xfl0ud ei ollutkaan osa kokoonpanoa, vaan hänet korvasi entinen OG-pelaaja ISSAA.

Näin ollen kaikki pelaajat eivät ole turkkilaisia, mutta puhuvat kuitenkin samaa kieltä. Isoimmat nimet joukkueessa ovat ehdottomasti woxic, XANTARES ja ISSAA, jotka ovat jo todistaneet kykynsä huipulla. Kolmikon täydentää Calyx ja imoRR, joista erityisesti jälkimmäinen on esiintynyt vahvasti viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Tarina ei kerro sitä, tuliko ISSAAn hankinta yllättäen vai oliko se koko ajan suunnitelmissa. Huhujen perusteella xfl0ud oli nimittäin vahvasti menossa joukkueeseen ja kaikki olettivat hänen lähtönsä johtuvan siitä, että hän olisi osa tulevaa projektia. Toistaiseksi näyttäisi kuitenkin siltä, että nuorelle pelurille jäi tästä siirrosta vain märkä rätti käteen.

Potentiaalia uudesta kokoonpanosta löytyy järisyttävä määrä, mutta homma pitää saada toimimaan myös joukkueena. Palasten loksahdellessa kohdalleen, voi tästä kuitenkin kehkeytyä todellinen haastaja kärkikahinoihin. Vain aika näyttää mihin ISSAA ja kumppanit pystyvät, mutta ainakin alustavasti rosteri vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:

NordVPN 600x200