Jampin Liquid upeasti Valorantin MM-kisojen välieriin – Grand Finalissa vähintään yksi suomalainen

Jamppi Team Liquid Jampin

Jampin Team Liquid jatkoi upeita otteitaan Valorantin MM-kisoissa, kun joukkue kaatoi puolivälierässä Cloud9:n suoraan 2-0.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Cloud9 Bluen valitsema Split, joka eteni pitkään tasaisissa merkeissä. Myös jännitteet nousivat tätä myötä ja esimerkiksi Cloud9:n kapteeni vanity huuteli Liquidille pelaajille. Pilkka osui kuitenkin omaan nilkkaan, sillä Liquid oli ratkaisuhetkillä terävämpi ja nappasi avauskartasta voiton lukemin 13-10.

Myöskään toisesta kartasta ei tullut mitään ylimarssia, mutta jälleen kerran Liquid oli sen yhden askeleen edellä. Tällä kertaa tiimin voittonumerot kirjattiin 13-11.

Ottelun ehdoton tähtinimi oli Liquidin ScreaM, joka kirjasi taistoon 50 frägiä. Myös Jamppi pelasi pirteästi kirjaten 35 frägiä.

Seuraavaksi Liquidin vastustajaksi tulee Acend, jonka riveissä pelaa suomalainen BONECOLD. Tämä tarkoittaakin sitä, että ainakin yksi suomalainen nähdään finaalissa, sillä seuraavan pelin voittaja lunastaa paikan Grand Finaliin. Välierä pelataan lauantaina 11. joulukuuta klo 19:00.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: