Jampin Team Liquid nappasi pakkovoiton – torstaina yksi suomalaisen tärkeimmistä otteluista

Jamppi Team Liquid Jampin

Jamppi ja Team Liquid jatkoivat unelmaa Berliinin turnaukseen pääsystä, kun joukkue kaatoi forZen keskiviikkona suoraan 2-0.

Berliinin Masters-turnaus on Valorantin vuoden kovin tapahtuma, joka on jokaisella joukkueella mielessä. Sen vuoksi käynnissä olevat karsinnat ovat niin äärettömän tärkeät.

Team Liquidin osalta karsinnat alkoivat ikävästi tappiolla, jonka vuoksi paineet ovat olleet viime otteluissa tapissaan. Jampin jengi kuitenkin hoiti toisen ottelun kotiin, joten keskiviikkona oltiin jälleen pakkovoiton äärellä forZea vastaan.

Maailman parhaimpien Valorant-pelaajien joukkoon kuuluva Adil ”ScreaM” Benrlitom otti joukkueensa komeasti olkapäille ja teki tuhoisaa jälkeä. Ensimmäisessä kartassa ScreaM tehtaili Sagella 22 frägiä ja varmisti tiimilleen 13-7-voiton.

Toisessa kartassa nähtiin hieman tasaisempi vääntö, mutta lopulta Reyna-agentilla pelannut ScreaM otti jälleen omansa. Belgialainen teki 13-10-voittoon päättyneessä kartassa 24 frägiä.

Voitto tarkoitti sitä, että Team Liquid eteni seuraavalle kierrokselle, jossa jaossa on paikka Berliinin Masters-turnaukseen. Vastaan asettuu Gambit Esports ja kyseessä on varmasti suomalaisen Jampin yksi tärkeimmistä otteluista, sillä Liquidille kaltaiselle organisaatiolle tippuminen olisi katastrofi.

Ottelu käynnistyy torstaina klo 18:00!


Pelaajat:
Joukkueet: