Video: Jamppi jatkoi huimaa virettään – nöyryytti ässällään MAD Lionsia

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

ENCEn superlupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen oli isäntänä sunnuntaina, kun nuorukainen suorastaan dominoi serverillä MAD Lionsia vastaan.

Jampin osumatarkkuus oli heti ensimmäisestä kartasta lähtien mallikasta, sillä ENCE-tähti painoi Trainissa taululle 24 frägiä ja oli joukkueensa paras. Lopulta ENCE nappasikin Jampin johdolla tärkeän karttavoiton numeroin 16-13.

Toisena karttana oli Mirage, joka oli MAD Lionsin valinta. Tästä muodostui kuitenkin täydellinen pannukakku tanskalaisille, koska kukaan ei tuntunut saavan Jamppia kuriin, vaan suomalainen paukutti osumia hurjaan tahtiin. Ehdoton tähtihetki nähtiin heti ensimmäisellä kierroksella, kun Jamppi antoi pistoolinsa laulaa ja lopputulos oli tyly, koska nuorukainen kaatoi kaikki vastustajan viisi pelaajaa.

ENCEn upea 2-0-voitto tarkoitti lopulta sitä, että joukkue selvisi BLAST Premier Spring -finaaliturnaukseen, jossa nähdään myös Aleksib:n johtama OG. Suomalaiset CS:GO-fanit toivovatkin varmasti, että ENCE ja OG arvottaisiin samaan lohkoon, sillä joukkueiden välinen jännite on varmasti kaikkien tiedossa.

Jamppi painoi huikaisevan ässän MAD Lionsia vastaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: