Jamppi johdatti Liquidin upeasti jättiturnauksen pudotuspeleihin

jamppi

Suomalaispelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen oli vahvassa vireessä, kun Liquid kaatoi Paper Rexin ja eteni pudotuspeleihin.

Valorantin suurin turnaus Valorant Champions on parhaillaan käynnissä, kun joukkueet ympäri maailmaa taistelevat paremmuudestaan. Yksi suomalaisittain seuratuimmista joukkueista on Elias ”Jamppi” Olkkosen Liquid, jossa mies on esittänyt huikeita otteita.

Turnaus alkoi Liquidin kannalta heikosti, mutta ensimmäinen tappio herätti tiimin. Tänään vastassa oli kuitenkin entistä kovempi vastus, kun Kööpenhaminan Masters-turnauksessa toiselle sijalle jäänyt Paper Rex haastoi Jampin ja kumppanit.

Matsi alkoi todella tiukasti, sillä ensimmäisenä pelattu Haven venyi aina jatkoajalla. Lopulta Liquid onnistui puristamaan elintärkeän 15-13-voiton ja otti ensimmäisen kiinnityksen otteluvoittoon. Ilo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä seuraavana pelattu Pearl oli Paper Rexin juhlaa, kun taululle nakuteltiin lukemat 13-4.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Ascentista, joka alkoi Liquidin komennossa. Jamppi oli jälleen avainasemassa, kun mies nappasi 19 frägiä ja johdatti joukkueensa upeasti pudotuspeleihin numeroin 13-8. Koko ottelussa suomalaistähti otti yhteensä 65 frägiä ja oli koko pelin ehdoton MVP.

Jamppi oli ottelun MVP

https://twitter.com/LiquidValorant/status/1567522142178185216
Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.


Pelaajat:
Joukkueet: