Elias ”Jamppi” Olkkosen Liquid mukaan VCT-turnaukseen takaportin kautta

Jamppi Team Liquid Jampin

Suomalainen VALORANT-tähtipelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen sai mahtavia uutisia, kun joukkue pääseekin mukaan seuraavaan VCT Masters -turnaukseen.

Team Liquidin alkukausi VALORANTissa ei lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla, kun joukkue tippui VCT Masters Reykjavik -turnauksen karsinnoissa. Tiimin tappiot tulivat FunPlus Phoenixille ja G2:lle, jotka molemmat etenivät pääturnaukseen.

Jamppi kerkesi harmittelemaan jo joukkueen kohtaloa, kunnes selvisi, että FPX ei pystykään matkustamaan turnauspaikalle. Tiimissä pelaa kaksi venäläistä ja yksi ukrainalainen pelaaja, jotka eivät pysty matkustamaan kotimaistaan Islantiin.

FPX:n poisjäännistä johtuen Riot päätti kutsua Liquidin suoraan jättiturnaukseen, joka on tietysti Olkkoselle ja kumppaneille mahtava uutinen.

Muista suomalaista mukana nähdään ainakin G2:n Aaro ”hoody” Peltokangas sekä fnaticin Nikita ”derke” Sirmitev. Myös neljäs suomalainen saattaa liittyä tähän kastiin, sillä huhujen mukaan Ascendista penkitetty Santeri ”BONECOLD” Sassi on fnaticin kiikarissa.

Liquid-pelaajat olivat harmissaan FPX:n puolesta

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat: ,,
Joukkueet: