Video: Jamppi johdatti Liquidin pudotuspeleihin – valittiin trillerin MVP:ksi

Jamppi liquid jampin

Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid varmisti paikkansa VCT 2022 Masters Reykjavik -turnauksen pudotuspeleissä upean taistelun jälkeen.

Takaportilla VCT Mastersiin mukaan päässyt Liquid käytti toisen mahdollisuutensa hyväkseen ja eteni suoraan pudotuspeleihin nappaamalla kaksi voittoa. Ensimmäisessä matsissa tiimi kaatoi KRÜ Esportsin lukemin 2-0 (13-5, 16-14) ja toisessa matsissa XERXIAn 2-1 (13-7, 11-13, 17-15).

Erityisesti toinen matsi XERXIAa vastaan oli suomalaisnäytöstä, sillä Jamppi valittiin koko ottelun MVP:ksi. Nuori supertähti nakutteli kolmeen karttaan 75 frägiä, joista 33 tuli ratkaisevassa kolmannessa kartassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Missään nimessä huonoa peliä suomalaistähdeltä ei nähty KRÜ Esportsiakaan vastaan, sillä siinäkin hän oli yksi tiimin kantavista voimista ja oli K/D:n puolesta tiimin toiseksi paras pelaaja. Vielä ei ole selvää, koska Jamppi ja muu Liquid-joukkue nähdään askissa, sillä pudotuspelien aikataulua ei ole vielä julkaistu.

Muista suomalaisista turnauksessa on mukana Fnaticin Nikita ”derke” Sirmitev, joka on vielä toistaiseksi hotellihuoneessaan karanteenissa. Häntä tuuraa toinen suomalaispelaaja Joona ”H1BER” Parviainen, joka edustaa normaalisti KOI:ta. Fnatic hävisi ensimmäisen ottelun lukemin 0-2.


Pelaajat:
Joukkueet: