Jampin Team Liquid selvitti tiensä Valorantin jättiturnaukseen

Jamppi liquid jampin

Elias ”Jamppi” Olkkosen edustama Team Liquid onnistui kampeamaan itsensä Valorant Champions -turnaukseen, joka pelataan Turkin Istanbulissa.

Suomalaispelaaja Jamppi onnistui joukkueineen nappaamaan tiketin Turkin Istanbuliin, jossa pelataan kauden päättävä Valorant Champions -turnaus (2.-18.9.). Karkeloihin osallistuu yhteensä 16 joukkuetta, jotka ratkaisevat sen, kuka on maailman paras.

Liquid ei saanut paikkaa helpolla, sillä tiimin piti voittaa Last Chance Qualifierit, joista oli jaossa yksi paikka jättiturnaukseen. Karsinnoissa oli mukana yhteensä kahdeksan jengiä, jotka pääsivät mukaan rankingin perusteella.

Karsinnat alkoivat Liquidin osalta mallikkaasti, kun kaksi ensimmäistä matsia päättyivät 2-0-voittoon. Ylemmän kaavion finaalissa M3C oli kuitenkin vahvempi, jonka vuoksi tiimi tippui alempaan kaavioon ja sai siellä vastaansa Aaro ”hoody” Peltokankaan G2:n.

Liquid ei kuitenkaan lannistunut tästä, vaan nappasi tiukan väännön jälkeen upean 2-1-voiton. Tästä joukkue eteni finaaliin, jossa vastassa oli M3C. Paras viidestä -muodossa pelatussa ottelussa ei lopulta ollut epäselvyyttä paremmasta, kun Jamppi ja kumppanit kairasivat fantastisen voiton lukemin 3-1.

Jampin näyttävä 4K

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

HUOMASITKO TÄTÄ?: Jamppi teki aivan mielettömän 1vs4 clutchin Valorantissa


Pelaajat:
Joukkueet: