Jamppi oli todella lähellä paluuta CS:ään – ilmoitti jo lähdöstään Liquidille

Jamppi Team Liquid Jampin

Elias ”Jamppi” Olkkonen paljasti, että hän oli todella lähellä paluuta CS:ään, kun VAC-bannit poistuivat.

VAC-banniensa vuoksi alkuvuodesta isosti otsikoissa ollut Elias ”Jamppi” Olkkonen päätyi lopulta vaihtamaan CS:n VALORANTiin, kun taistelu kieltoa vastaan ei tuottanut tulosta. Kiellon vuoksi mieheltä meni myös sivu suun 200 000 euron palkkapussi, jonka hän olisi saanut OG:sta (kerrotaan videolla kohdassa 24:10).

Muutama kuukausi siirron jälkeen Valve teki lopulta päätöksen, että kaikkien pelaajien VAC-bannit kumotaan viiden vuoden kuluttua, jos pelaaja ei ole osallistunut ikinä Major-turnauksiin. Tämän myötä myös Jamppi vapautui pannastaan.

Nyt mies paljasti HAVUn matkalla mukana -videosarjan jaksossa, että hän oli todella lähellä paluuta CS:ään kiellon poistumisen jälkeen. Hänen omien sanojensa mukaan nuori supertähti ilmoitti jo tiimilleenkin, että hän lähtee takaisin, kun seuraavat karsinnat ovat ohi.

Joukkuetta Jamppi ei paljasta, mutta kertoo tarjouksen olleen kuitenkin hyvä. Ainakin noihin aikoihin G2 penkitti kennyS:n, joten voi hyvinkin olla, että he olivat yksi kiinnostuneista joukkueista. Lopulta ratkaisu oli kuitenkin jäädä VALORANTin pariin, jossa mies ainakin toistaiseksi jatkaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Pelaajat: