Jamppi on vapautettu – Valve julkaisi uudet VAC-säännökset turnauksiinsa

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

Elias ”Jamppi” Olkkonen on vihdoin vapaa pelaamaan Valven turnauksissa, kun pelijätti julkaisi uudet VAC-säännöksensä turnausten osalta.

Elias ”Jamppi” Olkkonen sai uskomattoman upeita uutisia, sillä yksi suomen lupaavimmista CS-tähdistä ikinä on vapautettu jälleen pelaamaan Major-turnauksissa. Pelijätti Valve uudisti nimittäin käytäntöään ja ilmoitti, että jatkossa Valven RMR- ja Major-turnauksiin voi osallistua, jos bannit ovat joko yli viisi vuotta vanhat tai pelaaja on saanut banninsa ennen osallistumistaan yhteenkään Valven sponsoroimaan turnaukseen.

Uutinen on huikea myös brasilialaistähti Vinicius ”v$m” Moreiralle, joka Jampin tavoin oli VAC-bannittu nuorena, mutta saa jatkossa osallistua Valven sponsoroimiin turnauksiin. Itse VAC-bannia tämä ei vie pelaajalta pois, mutta antaa mahdollisuuden jatkossa osallistua Valven järjestämiin tai sponsoroimiin turnauksiin. Tämä on jättimäisen tärkeää kaikille pelaajille, sillä Valve sponsoroi kaikkia pelin Major-turnauksia.

Isoin kysymys lienee se, mitä Jamppi aikoo nyt tehdä. Mies kerkesi vaihtamaan peliä jo Valorantiin ja sai sieltä hyvän sopimuksen Team Liquidin kanssa. Hän on kuitenkin aikaisemmin tehnyt selväksi, että CS on hänelle todella tärkeä peli ja sitä hän haluaisi ehdottomasti pelata. Vain aika näyttää, mitä huippulupaus aikoo tehdä, mutta ainakaan hänen taistelu Valven kanssa ei ollut turhaa ja siitä häntä voi kiittää moni nuori pelaaja.

https://twitter.com/Jamppicsgo/status/1382747578425561088

Pelaajat: