HUHU: Suomalainen CS-tähti Jamppi siirtymässä ENCEn riveihin?

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

Suomalainen ENCE eSports teki 2019 syksyllä ison uudistuksen pelaajistonsa suhteen ja potki entisen IGL:n Aleksib:n pois pelaavasta kokoonpanosta. Siitä alkaen ENCEllä on alkanut hiljalleen peli tökkimään ja joukkueen sisäiset eväät alkaa olemaan nyt pitkälti syöty loppuun.

Suomalainen CS-tähti, tai ainakin tuleva suurlupaus Jamppi, oikealta nimeltään Elias Olkkonen on vailla varsinaista joukkuetta ja nyt liikkuneet huhut kohdistuvatkin ENCEn ja Jampin väliseen sopimukseen.

Yleisesti tiedossa olevan suunnitelman mukaanhan Jampin oli tarkoitus alun perin mennä uutena joukkueena perustettavan OG:n riveihin. Esiin tulleen VAC-bannihistorian vuoksi OG ei voinut solmia suomalaislupauksen kanssa sopimusta, sillä aiemmin saatu VAC-historia olisi estänyt OG:n osallistumisen mm. Valven alaisiin Major-turnauksiin. Jamppi on sittemmin pelannut pääasiassa Faceit-alustan päällä frendimättöjä, striimaillut ja osallistunut muutamaan turnaukseen ”KYNYNIEKAT”-nimisen joukkueen alaisuudessa.

Nyt Jamppia viedään kovaa vauhtia ENCEn riveihin, sillä Esports Talk -nimistä kanavaa ylläpitävä Jake Lucky kertoi Twitterissä saaneensa omilta lähteiltään tiedon, että ENCE olisi kiinnittämässä Jampin.

Mielenkiintoista nähdä, että pitääkö huhu paikkaansa ja onko bannihistoriaan liittyvä sotku Valven kanssa olemaan jo selvitetty? Olkkonen nimittäin haastoi Valveen päätöksen oikeuteen, jotta VAC-bannihistoria saataisiin nollattua ja suomalainen pääsisi aloittamaan ammattilaisuransa puhtaalta pöydältä.

Se on ainakin varmaa, että tullessaan Jamppi toisi ENCEen varmasti sitä kuuluisaa tulivoimaa ja uusia pelillisiä ideoita, joita ENCE todella tarvitsee. Jonkunhan pitää toki myös poistua pelaavasta rosterista, mutta kuka se mahtaisi olla?

Onko Jamppi ENCEn uusi hankinta?


Pelaajat:
Joukkueet: