Video: Jamppi tarjoili aivan huikean ässän – johdatti Liquidin voittoon

Jamppi Team Liquid Jampin

Suomalaispelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen oli hyvällä pelipäällä, kun Team Liquid taisteli hengestään turnauksen alemmassa kaaviossa.

Suomalaispelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen on jatkanut hyviä otteitaan Valorantin parissa. Mies siirtyi peliin, koska hänellä oli CS:GO-pelin parissa VAC-kielto, joka esti häntä pelaamasta Major-turnauksissa. Sittemmin kielto on kumottu, mutta ainakin toistaiseksi mies jatkaa kilpailevan pelin puolella.

Missään nimessä häntä ei voi siitä syyttää, sillä mies on ollut alusta alkaen todella vahva myös Valorantin puolella. Tänään Jamppi tarjoili jälleen yhden aivan käsittämättömän suorituksen, kun hän tuhosi vastustajan vain hetkessä. Huima ässä Team Vikingsia vastaan tuli erittäin tärkeään paikkaan, sillä Liquid pelasi selkä seinää vasten alemman kaavion ottelussa.

Loppulukemat pelistä olivat lopulta Liquidin hyväksi 2-0, joka tarkoittaa, että heidän matka turnauksessa jatkuu. Kauaa ei seuraavia koitoksia tarvitse odottaa, sillä Liquid nähdään askissa heti huomenna, kun vastaan asettuu fnatic. Mies ite povaa Twitter-tilillään ottelusta tulista, joten hyvää viihdettä on varmasti jälleen luvassa.

Jamppi oli tyytyväinen pelin jälkeen

https://twitter.com/Jamppicsgo/status/1398359014476496896


Pelaajat:
Joukkueet: