JANO nappasi huikean voiton Major-karsinnoissa – enää yhtä huutaa

jano

JANO Esportsin unelma edelleen pääsystä RMR-turnaukseen, kun tiimi nappasi tyylikkään 2-0-voiton Trickedistä.

Tricked lähti suosikkina otteluun, mutta suomalaisjoukkue näytti heti ensimmäisessä kartassa, että serveri on kuumana ja tulosta tulee! Vaikka JANOn startti oli tahmea, niin tästä huolimatta nousu käynnistyi tarpeeksi aikaisin. Varsinkin 36 frägiä napsinut allu oli Miragessa kuuma, mikä oli suurin syy 19-17-karttavoittoon.

Toisena karttana pelattiin Trickedin valitsema Nuke, joka lähti tanskalaisilta vauhdikkaasti käyntiin. T-puoli oli tiimille parhaimmillaan jo 6-3, mutta JANO väänsi väkisin itsensä 8-7-johtoon. Toista puoliskoa mentiin tasaisissa merkeissä, kunnes tärkeimmillä hetkillä suomalaiset pystyivät venymään.

15-12-johto toikin tilille kolme ottelupalloa, mutta jännistyksestä päästiin nauttimaan aivan loppuun asti, sillä vasta viimeinen mahdollisuus tuotti tulosta. Näin ollen JANO nappasi upean 16-14-karttavoiton ja vei ottelun nimiinsä 2-0.

Nyt suomalaiset ovat enää yhden voiton päässä paikasta RMR-turnaukseen, jossa jaetaan lopulliset Major-paikat. Ratkaiseva ottelu on luvassa klo 16:30, kun vastassa on maailmanlistalla sijalla 20 oleva SAW. Haaste onkin valtava, mutta toisaalta suomalaisten itseluottamuskin on tapissa.


Joukkueet: