JANO nappasi todella kovan päänahan Major-karsinnoissa – kutkuttavat lähtökohdat perjantaille

jano havun

JANO nappasi torstain päätteeksi todella tärkeän ja kovan voiton, kun tiimi kaatoi Major-karsinnoissa forZen numeroin 16-8.

JANOn selviäminen suljettuihin karsintoihin oli jo huikea temppu, mutta tiimi ei ole tullut vain osallistumaan näihin kekkereihin, vaan se taistelee tosissaan jatkopaikasta. Avauspelissä JANOn yllätys jäi niukasti piippuun, kun OG onnistui kaatamaan suomalaisjoukkueen numeroin 16-14.

Toisessa ottelussa panokset olivat jo kovat, sillä toinen tappio putkeen olisi laittanut koko karsinnat vaakalaudalle. Vastassa oli forZe, joten haaste oli kova. Allu ja kumppanit löivät kuitenkin upean näytöksen pystyyn, joten maailmanlistalla sijalla 28 oleva forZe oli täysin vailla mahdollisuuksia. JANO paukutti taululle todella tylyt lukemat 16-8, joten avauspäivän jälkeen saldo on 1-1.

Taiston ykköstähti oli sLowi, joka nappasi peräti 26 frägiä.

JANO Esports jatkaa pelejään perjantaina, kun kolmannessa ottelussa vastassa on Aurora, joka löytyy maailmanlistalta sijalta 26.

17.2. klo 18:00 Aurora – JANO Esports

HAVU samassa tilanteessa

Karsinnoista löytyvän toisen suomalaisjoukkueen tilanne on täysin vastaava, sillä HAVU voitti avausottelussaan B8:n, mutta puolestaan myöhäisillan taistossa Tricked oli vahvempi. Tämä tarkoittaa sitä, että HAVUn saldo on myös 1-1.

HAVU on kovassa paikassa perjantaina, kun kolmannessa ottelussa vastaan asettuu Eternal Fire. Voitto tekisi hyvää, sillä tappiolla tilanne olisi se, että kaksi seuraavaa ottelua olisi pakko voittaa.

17.2. klo 18:00 HAVU – Eternal Fire


Joukkueet: