JANO nousi totaalisesta sillasta – lunasti paikan RMR-karsintoihin

jano

Aleksi ”allu” Jallin JANO Esports onnistui lunastamaan paikkansa suljettuihin RMR-karsintoihin, josta on mahdollisuus edetä Major-karsintoihin.

JANOn taival CS-kentillä ei ole missään nimessä ollut helppo, sillä otteet ovat olleet alusta alkaen enemmän tai vähemmän heikkoja. Tilannetta ei ole myöskään helpottanut se, että tiimi ei tunnu saavan millään stabiilia viiden miehen rosteria kasaan.

Nyt JANO voi kuitenkin pitkästä aikaa tuulettaa, sillä joukkue onnistui lunastamaan paikan RMR-turnauksen suljettuihin karsintoihin. Tämä on ehdottomasti tiimin suurin saavutus tähän mennessä, kun allu ja kumppanit pääsevät vihdoin taistelemaan paikasta Major-karsintoihin.

Entistä makeamman voitosta tekee se, että suomalaisjoukkue nousi kuilun partaalta voittoon ratkaisevassa matsissa. Portugalilaistiimi FTW oli nimittäin yhden kierroksen päässä jatkopaikasta, kun se johti Nukea lukemin 15-14.

JANO ei kuitenkaan hätääntynyt tilanteesta, vaan nappasi huonolla ostolla elintärkeän kierroksen ja naulasi mapin itselleen jatkoajalla. Tämän jälkeen siirryttiin ratkaisevana pelattuun Anubikseen, jossa suomalaiset ratkaisivat ottelusarjan upealla 16-10-voitolla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: