Jatkopaikka varmistui! – HAVU nappasi upean voiton ratkaisupelistä

havu sm1llee

Elisa Invitational Winter -turnauksen viimeiset jatkopaikat olivat jaossa, kun HAVU ja Finest taistelivat toisiaan vastaan.

HAVUn taival Elisan turnauksessa alkoi melko heikosti, mutta loppua kohden peli parani huomattavasti. Kolmen matsin jälkeen suomalaisjoukkue oli kuitenkin selkä seinää vasten ja jatkopaikkaan tarvittiin näin ollen kaksi pakkovoittoa.

Ensimmäisessä matsissa joukkue onnistui nujertamaan norjalaisen 777:n, kun joukkueet väänsivät kolmen kartan ajan. Ratkaisevaan matsiin vastaan tuli puolestaan Finest, jolla on kansainvälinen kokoonpano.

Matsi alkoi Finestin valitsemalla Overpassilla, johon HAVU sai heikon alun. Hyökkäävällä puolella tiimi kuitenkin löysi täysin uuden peli-ilmeen ja suorastaan juoksi vastustajan yli. Lopulta voitto vastustajan kartasta irtosi lukemin 16-10.

Tästä edettiin HAVUn karttavalinta toimineeseen pölyyn, joka oli loppuun asti tiukkaakin tiukempi. Aina jatkoajalle asti venynyt kartta oli lopulta yhden miehen show, sillä ottoNd otti aivan käsittämättömät 39 härkää ja hilasi joukkueensa jatkopeleihin 19-15-voitolla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,