Suomalaiset kohtaavat Flashpointissa – Jatkuuko HAVUn hyvät otteet?

HAVU

HAVU aloitti Flashpointin pirteästi ja voitti heti ensimmäisen kohtaamisensa. Seuraavaksi vastaan asettuu Otto ”ottoNd” Sihvon c0ntact gaming, joka otti myös vakuuttavan voiton avausottelustaan.

Tänään illalla 22.03. kannattaa virittää itsensä näköradion äärelle, kun HAVU ja c0ntact gaming ottavat mittaa toisistaan alkaen kello 22:00. Täysin suomalainen HAVU on esittänyt erittäin pirteitä otteita ja on varmasti valmis haastamaan suomalaisen AWP-taiturin ottoNd:n c0ntact gamingin. C0ntact gaming osti CR4ZYn kokoonpanon vasta vähän aikaa sitten ja onkin melko tuntematon organisaatio CS-scenessä.

Aivan helppo ei ole tie ollut HAVUllekaan, sillä Flashpointia pelattiin aluksi offlinessa, mutta joukkue ja turnaus joutuivat siirtymään koronaviruksen takia verkkoon. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen pelaajat ovat tällä hetkellä Los Angelesissa eri tiloissa pelaamassa CS:ää. On selvää, että tämä ei ole suomalaiselle kokoonpanolle mikään helpoin tilanne, mutta vaihtoehdot ovat vähissä, sillä turnaus on erittäin tärkeä niin pelaajille kuin organisaatiollekin.

Odotettavissa erittäin tiukka vääntö

On hyvin todennäköistä, että tänään nähdään kaikki kolme karttaa, kun joukkueet yrittävät mitata paremmuuttaan. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota jo mainittuun Sihvoon sekä Lasse ”ZOREE” Uroseen, jotka ovat molemmat ehdottomasti Suomen kovimpia ison vihreän bossin eli AWP:n käsittelijöitä. Ei yllätä, että AWP-painotteiset kartat de_nuke ja de_train ovat olleet molemmille joukkueille hyviä mappeja ja ei olisi ihme, jos molemmat näistä mapeista nähtäisiin tänään.

ZOREEn uskomaton 1v3 yritys

Hienointa on se, että tänään saadaan varmasti suomalainen voittaja ja kummankaan matka ei suinkaan pääty turnauksessa, vaikka tappio tulisi. Koska molemmat voittivat avausottelunsa, niin häviäjällä on edelleen mahdollisuus mennä jatkoon ykkösvaiheesta. Ottelun häviäjää vastaan tulee vähän aikaa sitten yllättäen kapteeninsa HUNDENin potkinut MAD Lions, jonka HAVU avausottelussaan jo kertaalleen voitti.

Tsekkaa myös: Lähteet: Astralis hankkimassa kuudennen pelaajan rosteriinsa


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut: