Jättipaukku! HAVU murskasi hurjalla tavalla ENCEn tähtisikermän

HAVU

HAVU järjesti melkoisen paukun Elisa Masters Espoon ensimmäisessä ottelussa, kun suomalaisnippu jyräsi vastustamattomasti ENCEn ylitse.

ENCE oli valtaisa ennakkosuosikki keskiviikon otteluun, mutta uudistunut rosteri ei onnistunut suoriutumaan tasollaan. Tietysti gla1ven saapuminen varmasti on aiheuttanut muutoksia, joita tiimi ei ole sisäistänyt, mutta tästä huolimatta HAVUn piti olla helppo nakki.

Nuken startti oli kuitenkin aivan yhtä päätä, sillä HAVUlta nähtiin heti alkuun viisi perättäistä kierrosvoittoa. Tämän jälkeen ENCE onnistui voittamaan kaksi, kunnes tuli oli jälleen HAVUn aika suorittaa. Viisi kierrosvoittoa jälleen putkeen ja puoliskoja vaihdettiin 10-2-tilanteessa.

ENCE sai heräteltyä hieman toivoa CT-puolen alussa, kun tiimi napsi kaksi kierrosta putkeen. HAVU ei kuitenkaan antanut vastustajansa ketjuttaa kierroksia, vaan onnistui taistelemaan T-puolellakin kierrosvoittoja.

Täydellinen ylijuoksu varmistuikin lopulta numeroin 13-6. HAVUn puolelta ykköstähti oli ottoNd, joka keräsi 15 frägiä. ENCEn puolelta Maden yritti kaikkensa 18 frägillä, mutta varsinkin NertZ ja dycha olivat pahemman kerran unessa.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: