Jättissiirrosta tuli totta – jks pukee Complexity-paidan ylleeen

jks

Pitkään huhuissa ollut jättisiirto on vihdoin toteutunut, kun 100 Thievesin entinen supertähti jks siirtyy Complexityyn.

Justin ”jks” Savagen siirrosta oli huhuja jo ennen 100 Thievesin ilmoitusta poistua CS:GO:n parista pois. Nyt huhut ovat vihdoin toteutuneet, kun Complexity ilmoitti, että he ovat tehneet sopimuksen huippulahjakkaaan 24-vuotiaan austraalilaispelaajan kanssa.

Kun nuori Owen ”oBo” Schlatter ilmoitti aikaisemmin tänä vuonna, että hän lähtee joukkueesta, tuntui tilanne Complexityn kannalta toivottamalta. Vapaita huipputähtiä ei juurikaan ollut, sillä Cloud9 rakensi samalla tähdistä koostuvaa joukkuettaan. Kaiken lisäksi oBo pelasi Complexityssä todella hyvää CS:ää, joten joukkue tarvitsi frägivoimaa.

Mies itse totesi, että hänellä on isot saappaat täytettäväksi, mutta toivoo vaihdoksen olevan saumaton. Lisäksi hän vielä jatkoi, että jos joukkue tekee asiat oikein, on heillä melko hyvä joukkue. Jks:n oma päätavoite on voittaa pokaaleita joukkueen kanssa.

Jks on täydellinen pelaaja tähän, sillä häneltä löytyy tarvittava tulivoima. Hän on lisäksi hieman kokeneempi pelaaja kuin oBo ja hän todistanut olevansa yksi parhaista. Kaikki luulivat, että Complexityn joukkue tulisi heikkenemään, mutta nyt kävi päinvastoin. Juggernaut on nyt vahvempi ja vaarallisempi kuin koskaan ja sitä kannattaa todella varoa.

Complexityn CS:GO-kokoonpano siirron jälkeen:
Denmark Benjamin ”⁠blameF⁠” Bremer
United States William ”⁠RUSH⁠” Wierzba
Denmark Kristian ”⁠k0nfig⁠” Wienecke
Bulgaria Valentin ”⁠poizon⁠” Vasilev
Australia Justin ”⁠jks⁠” Savage

United Kingdom Jamie ”⁠keita⁠” Hall (valmentaja)

United States Owen ”⁠oBo⁠” Schlatter (penkitetty)


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,