Jättiyllätykset jatkuivat! – Astralis ja Na`Vi ulkona IEM Katowicesta

Na`Vi s1mple NAVI na'vi navin

Maailmanlistan parhaat joukkueet Astralis ja Na`Vi saivat molemmat kylmää kyytiä IEM Katowice 2021 -turnauksen puolivälierissä.

Tällä hetkellä maailmanlistan toiselle sijalle tippunut Na`Vi taisteli aikaisemmin alkaneessa kohtaamisessa Gambitia vastaan. Jättimäisenä ennakkosuosikknia otteluun lähteneet s1mple ja kumppanit saivat nopeasti todeta, että helppoa ottelua ei ole luvassa.

Gambit esitti todella vahvoja otteita ja nappasi ensin vakuuttavan voiton omasta karttavalinnastaan Overpassista lukemin 16-12. Tämän jälkeen joukkue suorastaan möyhensi Natus Vincereä, joka oli omassa karttavalinnassaan Trainissa aivan vastaantulija ja sai kasaan vain kuusi kierrosta. Loppulukemat Gambitille 2-0 (16-12, 16-6).

Illan toisessa kohtaamisessa asetelmat olivat samanlaiset, kun maailmanlistan ykkösjoukkue Astralis sai vastaansa Virtus.Pron. Tälläkään kertaa ei ollut epäselvyyttä siitä, kumpi oli otteluun lähdettäessä ennakkosuosikki, mutta nopeasti kävi ilmi, että tanskalaiset eivät ottelusta pääse helpolla.

Todella tasainen ja viihdyttävä vääntö menikin aina ratkaisevaan kolmanteen karttaan, jossa VP varmisti paikkansa semifinaaleihin 2-1-voitolla (16-16-10, 12-16, 16-11). Tämä tarkoittaa sitä, että peräti kolme CIS-alueen joukkuetta on välierissä ja kaiken lisäksi Na`Vi ei ole yksi niistä.

Ensimmäisessä välierässä kohtaavat Spirit ja Gambit, kun taas toisessa ottelussa Liquid saa vastaansa Virtus.Pron. Ensimmäinen matsi alkaa kello 16:00 ja toinen kello 19:30. Otteluita voi seurata suomeksi Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: