Jimm’s PC-Storessa on myynnissä jopa 15 000 euron pelitietokone – mitä erikoisuuksia se pitää sisällään?

Jimm’s PC-Storen kehittelemä uusi pelitietokone ”Legendary Toaster” on esillä Turun myymälässä, sekä ostettavissa verkkokaupasta huimaan 14 999 euron hintaan.

Tästä tehomyllystä ei tosiaankaan tehoa puutu. Legendary Toaster on muun muassa varustettu yhdellä maailman tehokkaimpiin näytönohjaimiin lukeutuvalla Asus GeForce RTX 3090:llä. Jopa pelkästään tämä näytönohjain maksaa monien tietokonetta enemmän. Jimm’sin omasta verkkokaupasta löydät sen huimaan 2 449 euron hintaan.

Jimm’s on pitänyt myös varmuuden siitä, että Legendary Toaster kestää pisimmätkin pelailuhetket. Pelitietokoneeseen on nimittäin laitettu jopa 15 tuulettimen kokoonpano.

Jos innostuit ostamisesta, ei kannata kuitenkaan yksin lähteä ostoksille, koska kantovaiheessa voi tulla ongelmia. Tietokoneella on nimittäin painoa jopa pienen pesukoneen verran, huimat yli 57 kilogrammaa.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Jimm’s tuo myyntiin samankaltaisia ökytietokoneita. Esimerkiksi vuonna 2015 turkulaisliikkeellä oli myynnissä jopa 27 499 euroa maksava ”Legendary King” nimeä kantavan tietokone.

Koneen tarkempiin specseihin pääset klikkaamalla tätä

Lue myös: VP:n supertähti YEKINDAR vaihtamassa maisemaa Majorin jälkeen