Jimpphat esitteli Faceit-statsejaan – mies on älyttömässä lyönnissä

jimpphat

MOUZ NXT:tä edustava Jimi ”Jimpphat” Salo on tulikuumassa vireessä ennen maanantaina 25.7. alkavaa WePlay Academy Leagueta.

Jimpphatin edustama MOUZ NXT on ehdottomasti isoin ennakkosuosikki akatemialiigan alkavaan kauteen, sillä se on voittanut kaikki neljä edellistä turnausta. Mies itsekin tuntuisi olevan melkoisessa vireessä, sillä hänen viimeiset 20 Faceit-otteluaan ovat suorastaan taidetta.

Nuori Jimpphat on lyönyt taululle keskimäärin 35 frägiä ottelussa ja hänen K/D-rationsa on käsittämätön 1,92. Pääosumiakin on napsunut kiitettävästi, kun junnutähti on nakuttanut näitä 58% keskiarvolla.

Kun otetaan vielä huomioon se, että suomalaispelaaja on ollut joukkueensa neljänneksi paras pelaaja ratingin perusteella, niin ei ole ihme, että MOUZ NXT on jättisuosikki. Samalla pitää muistaa, että he ovat varmasti eniten tarkkailtu jengi, mikä vaikeuttaa pelaamista muita vastaan.

Tiimin isoin haastaja on paperilla BIG Academy, joka on ollut finaalissa kaksi kertaa peräkkäin. Lisäksi suomalaisittain tietysti toivotaan, että debyytin tekevä ENCE Academy voisi pistää kapuloita ennakkkosuosikin rattaisiin. Kaikkien suomalaisedusteisten otteluiden aikataulut sekä livestreamin löydät tästä.

Jimpphat on ollut vahvassa vireessä

https://twitter.com/jimpphatCSGO/status/1550920530060087298
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukkueet: ,
Ottelut: