Jimpphat:n MOUZ nousi totaalisesta sillasta voittoon

Jimpphat MOUZ ENCE

Jimi ”Jimpphat” Salon MOUZ nappasi elintärkeän voiton, kun se kohtasi Complexityn Elisa Masters Espoo 2023 -turnauksessa.

MOUZ:n matka Elisa Mastersissa lähti takellellen käyntiin, kun Apeks oli avausottelussa vahvempi lukemin 19-16. Tämä tarkoitti sitä, että tiimi joutui jatkamaan putoamisotteluun, jossa vastaan asettui Complexity.

Jimpphat ja kumppanit olivat alussa pahassa pulassa, sillä avauskartta (Overpass) meni vastustajalle numeroin 13-7. Tästä siirryttiin Infernoon, jossa sama meno jatkui. Complexity oli selvästi niskan päällä ja oli parhaimmillaan 11-3-johdossa.

Sitten alkoi tapahtua kummia, kun MOUZ kaivoi takataskustaan uskomattoman comebackin. Kymmenen seuraavaa oli nimittäin joukkueen käsialaa ja ratkaisu siirtyi upean taistelun jälkeen Ancientiin.

Ancient alkoi MOUZ:n komennossa, mutta mapin edetessä Complexity pääsi paremmin peliin mukaan. Ratkaisua saatiin odottaa lähes loppuun saakka, kun Jimpphat johdatti joukkueensa täpärään 13-10-voitoon.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

JIMPPHAT:n MOUZ, ENCE sekä HAVU NÄHDÄÄN ELISA MASTERSIN LAVALLA – AIKATAULUT JA LINKIT LIVESTRIIMEIHIN LÖYDÄT PAINAMALLA TÄSTÄ.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,