Nyt jysähti jymypaukku – xseveN siirtyy HAVUun!

xseveN

HAVU jysäytti kunnon jytkyn, kun se ilmoitti, että hoodyn jättämän aukon paikkaa ENCEn tähtipelaaja Sami ”xseveN” Laasanen.

ENCE ilmoitti vain vähän aikaa sitten, että se on perustanut kuuden miehen rosterin ja palkannut nuoren lupaavaan Elias ”Jamppi” Olkkosen joukkueeseensa. Olkkosen tieltä sai väistyä xseveN, joka on viime aikoina pelannut vain Majoreihin liittyvät ottelut Jampin elinikäisen kiellon vuoksi.

Nyt xseveN on kuitenkin löytänyt kokonaan uuden joukkueen, kun HAVU ilmoitti, että Laasanen on heidän rosterinsa viides pelaaja. Toki tästä oli ilmoilla joitan huhuja, mutta todellisuudessa tätä voidaan pitää järisyttävänä, mutta scenen kannalta tervetulleena yllätyksenä.

HAVU kiusoittelee seuraajiaan

HAVU kolkutteli jo kerran ENCEn ovea tänä vuonna ja oli hetkellisesti heidän edelläänkin mahtavasti menneen Flashpointin jälkeen. ENCE otti kuitenkin nopeasti paikkansa takaisin, mutta ensimmäistä kertaa pitkään aikaan joku toinen suomalaisjoukkue haastoi heidät maailmanlistalla tosissaan.

Onko Jampin case vihdoin edennyt?

Nyt kun xseveN siirtyy HAVUun herää iso kysymys, onko Jampin case edennyt johonkin suuntaan. Voisi kuvitella, että ENCEllä on jonkinlainen ässä hihassa tai vähintäänkin vahva luottamus siitä, että Jampin VAC-kielto kumotaan. Viimeisimmät uutiset kertoivat vain sen, että osapuolet antoivat toisilleen vastineita vuorotellen.

Siirto tuntuisi muuten vähintäänkin erikoiselta, sillä xseveN on ehdottomasti yksi parhaista suomalaispelaajista ja tärkeä palanen ajatellen ENCEn Major-haaveita. Olisi tietysti upeaa, jos Jamppi olisi saanut jonkinlaista vihreää valoa vihdoin Valven suunnalta ja mahdollisuuden jälleen Major-turnauksiin. Toistaiseksi ENCE siis lainaa xseveNiä HAVUsta.

Oli miten oli, niin siirto on varmasti HAVUn kannalta todella merkityksellinen. Laasanen tuo joukkueeseen sellaista kokemusta, jota pelaajilta ehdottomasti puuttuu. Jos xseveN pystyy jakamaan tietoa ja taitoa kovimmista paikoista, on joukkueella ehdottomasti mahdollisuus kivuta maailmanlistalla korkeammalle kuin koskaan ennen. Edessä ovat jännittävät ajat!


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,