K0nfig antoi vastineen potkuilleen – ”Pelkäsin todella paljon, että kuolen”

k0nfig

Astraliksesta potkut saanut Kristian ”k0nfig” Wienecke kertoi oman puoliskonsa potkuihin johtaneesta tappelusta.

K0nfigin viime viikot eivät ole menneet aivan putkeen, sillä ensin hän joutui tappeluun Maltalla ja mursi samalla jalkansa niin pahasti, että hän joutui jättämään Major-karsinnat väliin. Tämän jälkeen mies menetti vielä työpaikkansa, kun Astralis antoi pelurille monoa.

Nyt k0nfig puolestaan avasi omaa puoltaan tarinasta, joka kuulostaa todella karulta. Hänen mukaansa baarin ovimies oli haukkunut häntä luuseriksi, uhitellut häntä sekä pyytänyt maksamaan 5 000 dollaria pääsystä sisään. Tanskalaispelaaja ei tähän suostunut, jonka jälkeen ovella ollut mies potkaisi k0nfigin mukaan häntä päähän.

Tämän jälkeen tanskalainen tippui portaat alas ja satutti itseään, mutta selvisi vielä lähinnä mustelmilla. Hän kuitenkin huomasi hetken päästä kyseisen henkilön lähtevän ravintolasta pois ja päätti vihan vallassa lähteä hänen peräänsä.

Tästä seurasi tappelu, jossa k0nfig mursi jalkansa. Lisäksi hänen kertomuksensa mukaan ovimies potki häntä useita kertoja ja varasti hänen puhelimensa. Tässä kohtaa tanskalainen pelkäsi todella paljon, että hän kuolee siihen paikkaan. Hänen onnekseen joku kuitenkin soitti ambulanssin paikalle ja hän pääsi sairaalaan hoidettavaksi.

Vammat olivat kuitenkin niin vakavat, että jalkaa ei pystytty enää asettamaan paikalleen, vaan se oli pakko leikata. Vääntämisen ja kääntämisen jälkeen mies lähetettiin lennolla Tanskaan, jossa paikalliset lääkärit operoivat jalan. Nyt peluri kuntouttaa nilkkaansa ja aikoo palata pelikentille entistä ehompana.

K0nfig kertoi oman tarinansa

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen Twitteristä.

Pelaajat:
Joukkueet: