Video: Complexityn k0nfig nappasi tajuttoman ässän DreamHack Open Summer -turnauksessa

k0nfig

Monikansallisen Complexityn tanskalaispelaaja Kristian ”k0nfig” Wienecke esitteli uskomattoman suorituksen DreamHack Open Summer -turnauksen ottelussa Heroicia vastaan.

Complexity ja Heroic kohtasivat turnauksen välierässä, joten voittajalle oli luvassa finaalipaikka DreamHack Open Summer -turnauksessa.

Complexity sai taistoon mahtavan alun ja siitä voi kiittää ainoastaan joukkueen tanskalaista Kristian ”k0nfig” Wieneckeä, joka otti koko tiimin reppuselkään hävityn pislarundin jälkeen.

Vertigo sai täysin uudenlaisen suunnan toisen kierroksen johdosta, missä k0nfig tiputti neljä ensimmäistä vastustajaan uskomattomalla tavalla dessulla. Ässä sai kruunun, kun tanskalainen poimi maasta uutta rautaa kouraan ja tiputti myös viimeisenä pystyssä olleen Heroic-pelaajan.

Complexity sai tästä huiman buustin ja nappasi lopulta Vertigon nimiinsä lukemin 16-4. Tanskalainen Heroic oli kuitenkin lopulta vahvempi, sillä se onnistui voittamaan niin Miragen kuin Overpassinkin edeten finaaliin karttavoitoin 2-1.

Sunnuntaina pelatussa finaalissa joukkue oli voimaton, kun maailman ykkösjoukkue BIG nappasi vakuuttavalla 2-0-voitolla mestaruuden.

Complexityn k0nfig tuhosi vastustajan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut: