NiPin K0nfig oli monsterivireessä – nakutteli huiman ässän

k0nfig

NiPin k0nfig oli ehdoton tähti, kun Aleksib:n johtamat joukot avasivat RMR-turnauksen todella tärkeällä voitolla Eternal Firestä lukemin 16-11.

Eternal Fire tiedettiin yllätysvalmiiksi tiimiksi, mutta todellisuudessa NiPin pitäisi tällaiset ottelut hoitaa ilman ongelmia, mikäli joukkue haluaa ansaita paikan Majoreille.

Alku oli NiPin kannalta tahmea, sillä vastustaja eteni Miragen T-puolella 5-1-johtoon. Aleksib kumppaneineen onnistui kuitenkin taistelemaan kelvollisen puoliskon, sillä puolia vaihdettiin Eternal Firen 8-7-johdossa.

NiPin T-puoli olikin sitten täyttä tykitystä, josta suurimman siivun varasti tanskalainen k0nfig. Mies oli aivan hirmuisessa iskussa läpi kartan ja piti huolen siitä, että avausottelu kääntyi voitoksi. Ehdoton pelin tähtihetki oli 13. kierroksella nähty ässä, jossa k0nfig jyräsi vastustamattomalla tavalla jokaisen vastustajan ylitse.

Myös Aleksib avasi RMR-turnauksen, sillä suomalaistähti napsi k0nfigin tapaan 28 frägiä. NiPin kannalta alku oli vähintäänkin positiivinen, koska joukkue ei tarvinnut edes Brollania voittoon, sillä ruotsalainen oli aivan unessa ja keräsi vain seitsemän frägiä. Se olikin kaikista pelaajista vähiten koko ottelussa.

K0nfig nappasi todella tyylikkään ässän


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: