Lähde: Jättisiirto tapahtumassa – k0nfig menossa Astralikseen

astralis

Complexity-paidassa tällä hetkellä pelaava Kristian ”k0nfig” Wienecke on huhujen mukaan siirtymässä Astralikseen.

Tanskalaisjätti Astralis on isojen muutosten kourissa, sillä joukkueella on tällä hetkellä sopimus vain kolme pelaajan kanssa. Joukkueen pitkäaikaiset pelaajat dupreeh, Xypn9x ja Magisk ovat kaikki ilman sopimusta vuodelle 2022.

Nyt näyttäisi siltä, että myös neljäs kiinnitys joukkueeseen on tulossa. Uutistoimisto Jaxonin mukaan Kristian ”k0nfig” Wienecke ei nimittäin ole solminut jatkosopimusta Complexityn kanssa, vaan hamuaa siirtoa Astralikseen.

Tanskalaispeluri on tällä hetkellä sairauslomalla, kun hän satutti kätensä matkalla turnaukseen. Hänen tilalleen hankittiin juuri brasilialaistähti coldzera, joka on ainakin toistaiseksi koeajalla. Jos siirto kuitenkin toteutuu, on coldzera varmasti vahva vaihtoehto myös jatkamaan Complexity-paidassa.

Astralis on tällä hetkellä kiinnitänyt seuraaville vuosille nuoren AWP-pelaaja Luckyn, In-Game Leaderina toimivan gla1ven sekä pitkään kuudentena pelaaja operoinaan Bubkzjin. K0nfig olisi ehdottomasti kova lisäys, sillä hän on tehnyt tuhoisaa jälkeä nykyisessä seurassaan.


Pelaajat:
Joukkueet: ,